Göztepe, Lasse Nielsen'i kadrosuna kattı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, İsveç'in Malmö takımının Danimarkalı stoper oyuncusu Lasse Nielsen ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Göztepe, Lasse Nielsen'i kadrosuna kattı
Göztepe, Lasse Nielsen'i kadrosuna kattı
GİRİŞ 23.08.2023 11:50 GÜNCELLEME 23.08.2023 11:54

Trendyol 1. Lig ekibi Göztepe transferlerine devam ediyor. Geçen hafta Cezayirli kanat Messaoudi, sağ bek Fıratcan Üzüm ve orta saha Amehd Ildız'ı kadrosuna etmişti.

Danimarkalı stoper Lasse Nielsen'in de transferin'ide resmen bitirdi. Son olarak İsveç'in Malmö takımında top koşturan 35 yaşındaki stoperle sözleşme imzalandı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "1988 doğumlu defans oyuncusu Lasse Nielsen ile 2 yıllık sözleşme imzaladık" denildi.

Danimarka'da Aalborg'da futbola başlayan oyuncu, NEC Nijmegen, Gent ve Malmö'de oynadı. Nielsen'in Gent ve Malmö takımlarında Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarında tecrübesi bir hayli fazla. Nielsen geçen sezon İsveç'te 17 resmi maçta forma giymişti.

 

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.