Daouda Bamba, Ümraniyespor’da

Ümraniyespor, son olarak CSKA Sofia forması giyen serbest oyuncu statüsündeki 28 yaşındaki Fildişi Sahilli santrafor Daouda Bamba’yı 1 yıllığına kadrosuna dahil ettiğini açıkladı.

Daouda Bamba, Ümraniyespor’da
Daouda Bamba, Ümraniyespor’da
GİRİŞ 23.07.2023 13:40 GÜNCELLEME 23.07.2023 13:40

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor, Süper Lig’e tekrar yükselmeyi hedeflerken kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. İstanbul temsilcisi, geçen sezonu Bulgaristan Ligi ekibi CSKA Sofia’da geçiren ve sözleşmesi sona eren Fildişi Sahilli futbolcu Daoda Bamba’yı 1 yıllığına kadrosuna kattığını bildirdi. Ümraniyespor'un konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kulübümüz, 28 yaşındaki Fildişi Sahili'li santrafor Daouda Karamoko Bamba'yı 1 yıllık anlaşma ile renklerine bağladı. Bamba'ya hoş geldin diyor, nice başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Geride kalan sezonda 28 yaşındaki Fildişi Sahilli santrafor, CSKA Sofia ile 11’i Bulgaristan Ligi ve Play-offları ve 3’ü Konferans Ligi Elemeleri olmak üzere toplam 14 maçta forma giyerken, 1 gol, 2 asist katkısı sağladı. Bamba, geçen sezon yaşadığı sakatlılar nedeniyle sezonun büyük bölümünde kadroda yer almadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.