Giresunspor'da yönetim kurulu göreve devam kararı aldı

Süper Lig'e veda eden Giresunspor'da yönetim kurulu göreve devam etme kararı aldı.

Giresunspor'da yönetim kurulu göreve devam kararı aldı
Giresunspor'da yönetim kurulu göreve devam kararı aldı
GİRİŞ 16.06.2023 20:19 GÜNCELLEME 16.06.2023 20:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 Spor Toto Süper Lig'den Spor Toto 1. Lig'e düşen Giresunspor'da yönetim kurulunun göreve devam edeceği bildirildi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, kulübün içinde bulunduğu hassas süreçte gelecek sezonun kritik öneme sahip olduğu vurgulandı.

Bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, Giresunspor Kulüp Başkanı Nahid Ramazan Yamak ve yönetim kurulunun tam kadro olarak göreve devam etme kararı aldığı, kulübün geleceği için atılması gereken adımlar konusunda mücadelenin en üst seviyede sürdürülmeye devam edileceği belirtilerek, şu görüşlere yer verildi:

"Camia olarak birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, milletvekillerimiz, siyasilerimiz, şehrimizin ileri gelenleri, mülki idaremizin yetkilileri, STK'larımız ile iyi günde ve kötü günde koşulsuz olarak takımının yanında yer alan taraftarlarımızın da katılımıyla geniş kapsamlı istişare toplantısı yaparak kulübümüzün geleceği için atılacak adımları ortak akıl ile belirleyeceğimiz bir toplantı düzenleyeceğimizi duyuruyor, camiamızın içinde bulunduğu süreci el birliği ile atlatmak için 24 Haziran 2023 Cumartesi günü saat 17.00'da Giresunspor Tesisleri'nde tüm Giresun'u çotanak arma etrafında birlik olmaya davet ediyoruz."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • ömerB 10 ay önce Şikayet Et
    Giresunspor önceki yönetimi çok yanlış yaptı bir tane hasta futbolcuya oynamadan 750 bin Euro ödeyip birde ceza yediler transfer cezası geldi UEFA dan inşallah yine çıkar süper lige
    Cevapla
  • Ağa dayı 10 ay önce Şikayet Et
    Giresun spor kahramanca direnmiştir. Lige damgasını vurmuştur. Sonuç böyle tezahür etmişse de , Rizespor gibi gelecek yıl yine süper ligte olacaktır. Birlik zamanı şimdi. Tebrikler selamlar Sevgiler güzel insanlar
    Cevapla