Altınordu ciddi talip arıyor

TFF 2'nci Lig'e düşen Altınordu'da A takımın yarışmacı haklarını satma kararı alan Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın sadece ciddi taliplerle masaya oturacağı ifade edildi.

Altınordu ciddi talip arıyor
Altınordu ciddi talip arıyor
GİRİŞ 16.06.2023 15:26 GÜNCELLEME 16.06.2023 15:26

"İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu" sloganını ilke edinen İzmir temsilcisi 9 sezon yer aldığı 1'inci Lig'de yabancı futbolcu oynatmayarak dikkatleri üzerine çekerken, altyapıya yaptığı yatırımlar ve yetiştirdiği milli futbolcularla alkış toplayan Başkan Özkan'ın kulübün felsefesine uygun yatırımcılarla pazarlık yapabileceği kaydedildi.

Bazı taliplerle görüşmeleri sürdürdüğü öğrenilen Altınordu Başkanı Özkan'ın uygun yatırımcı bulamaması halinde kulübü sahipsiz bırakmayacağı dile getirildi. Yeni sezon öncesi büyük bir belirsizliğin hakim olduğu Altınordu'da yeni sezon planlaması yapılamıyor. İzmir temsilcisinin Kurban Bayramı'nın ardından satış gerçekleşmese de kamp programını netleştirmesi bekleniyor. Kadrosunun büyük bölümünü değiştirecek Altınordu'da yeni teknik direktör de daha sonra belirlenecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.