Bodrumspor hedefini belirledi

Spor Toto 1'inci Lig'de evinde Göztepe ile berabere kalıp ligi 62 puanla 4. sırada tamamlayan Bodrumspor, tarihinde ilk kez mücadele ettiği 1. Lig'de Play-Off'a kalarak önemli bir başarı yakaladı

Bodrumspor hedefini belirledi
Bodrumspor hedefini belirledi
GİRİŞ 22.05.2023 15:16 GÜNCELLEME 22.05.2023 15:16

Spor Toto 1. Lig'i 62 puanla 4. sırada tamamlayan ve çeyrek final maçında Göztepe ile eşleşen Bodrumspor, rakibine son maçta yenilmeyip ev sahibi avantajını da kaptı.

Cuma günü İlçe Stadı'nda sarı-kırmızılıları ağırlayacak Bodrum, kazanması durumunda yarı finale yükselecek.

Teknik direktör İsmet Taşdemir ise Play-Off'taki hedefini açıkladı. Öncelikli amaçlarının final oynamak olduğunu ifade eden Taşdemir, "Elde ettiğimiz başarıyı finalle taçlandıracağız" dedi.

Play-Off havasına alışık olduklarını ifade eden Taşdemir, "Geçen sezon 2. Lig'de Play-Off'a kalmıştık. Hemen hemen aynı kadroyla oynadık. Nitekim Play-Off'ları başarıyla bitirdik ve finali de kazanıp 1. Lig'e yükseldik. Bu sezon elbette kolay olmadı. Zorluklar da yaşadık. Ancak başarılı olduk. Şimdi ise normal sezondan farklı bir ortama gireceğiz. Rakibimiz yine Göztepe olacak. Rakibimiz de özellikle ligin ikinci yarısında çok önemli işler yaptı. Biz taraftarımızın desteği ile kazanacağız. Camiamıza hayırlı olsun" yorumunu yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.