Arda Turan'dan Fatih Terim ve Simeone itirafı!

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, samimi açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'le sık sık konuştuğunu dile getiren Turan, Süper Lige çıkma şanslarının sürdüğünden bahsetti.

Arda Turan'dan Fatih Terim ve Simeone itirafı!
Arda Turan'dan Fatih Terim ve Simeone itirafı!
GİRİŞ 03.05.2023 18:09 GÜNCELLEME 03.05.2023 18:14

1. Lig'de Süper Lig'e çıkma yarışını sürdüren Eyüpspor'un çalıştırıcısı Arda Turan, samimi açıklamalar yaptı.

TRT Spor'a dikkat çeken itiraflarda bulunan Arda Turan, Fatih Terim'le sık sık konuştuğunu dile getirdi.

"Teknik direktörlük mü zor, yoksa futbolculuk mu?" sorusuna yanıt veren Turan, "Teknik direktörlük daha zor. Futbolcuyken kontrol tamamen kendi elinde. Teknik direktörlük bir takıma hizmet ediyorsun. Birazcık daha zor olsa da ikisinin de tatlı zorlukları var." dedi.

Genç çalıştırıcının açıklamalarından öne çıkan satır başları şu şekilde:

"Süper Lig'e çıkmak için çok şansımız var. İlk gün ne kadarsa hala o kadar. Takımıma güveniyorum. İyi oynuyorlar. Daha da iyi oynayacaklar. Benim için oyun gücü önemli. Tabi hayal ettiğimiz pas reaksiyon oyununu oynatmak için zaman ihtiyacımız var. Bu güzel araları play-off'a kadar iyi değerlendirmek istiyoruz."

"Ligimizde eksiklikler var"

"Tabii ki saha şartları, taraftar futbolu çok etkiler. Ligimizde biraz bu anlamda eksiklik var. Onları çoğaltmamız lazım. İlk maçta Göztepe'ye kaybetmeme rağmen muhteşem bir seyirci vardı. Biraz futbola hizmet etmemiz gerektiğini düşünüyorum."

"Fatih Terim'le görüşüyorum"

"Bütün eski hocalarım tek tek arayıp tebrik ettiler. Fatih Terim ile daha sık konuşuyorum, fikirlerini alıyorum. Bizim için her zaman bir baba gibidir. Domenec Torrent'ten Simeone'ye kadar herkes yazdı. İyi gidiyor şimdilik. Skorlara çok takılmamak lazım. Oyun gücü önemli. Oyun gücü her şeyi değiştirir. Futbolu sevelim."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.