Arda Turan, Eyüpspor'da revizyona gidecek

Eyüpspor'un yeniden yapılanması gerektiğini düşünen Arda Turan, Ryan Babel gibi bazı yıldız isimlerin durumuna, sürece göre karar verecek ve ayrılığın önünü açacak.

Arda Turan, Eyüpspor'da revizyona gidecek
Arda Turan, Eyüpspor'da revizyona gidecek
GİRİŞ 02.05.2023 21:19 GÜNCELLEME 02.05.2023 22:00
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz haftalarda Eyüpspor'un başına gelen Arda Turan, takım ile ilgili uzun vadeli planlar yapıyor ve Ryan Babel gibi yıldızlar ile yolları ayırma ihtimalini düşünüyor.

Eyüpspor ile Süper Lig ihtimalini kovalayan Arda Turan, süreçten bağımsız olarak takımın yeniden yapılanması gerektiğine inanıyor ve bazı futbolcular ile yolları ayırmayı planlıyor.

Ömer Bayram, Alpaslan Öztürk, Umut Bulut, Ryan Babel gibi eski takım arkadaşları ile ilgili de hala net bir karar veremeyen genç çalıştırıcı, Eyüpspor'un daha tempolu bir takım haline gelmesi gerektiğini düşünüyor ve bu beklenti doğrultusunda da yıldız isimler özelinde değişiklikler yapmak istiyor.

Ayrıca mali detayları da düşünen Turan, önümüzdeki yaz Babel gibi isimler ile yolların ayrılmasını ve kulübün beklentilerine göre yeni hamleler yapılmasını tasarlıyor.

Henüz 3 puanla tanışamadı

Eyüpspor'un Süper Lig hedefi ile birlikte göreve gelen Arda Turan, şu ana kadar 3 maça çıktı ve 2 beraberlik ile 1 mağlubiyet aldı.

Son olarak ise genç çalıştırıcı, Süper Lig'e çıkılmasına bakmaksızın, Eyüpspor'un geleceğine dair ciddi projeler hazırlığında.

KAYNAK: AKŞAM
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • keskin 11 ay önce Şikayet Et
    arda bu işi zor . oyuncuların moral sıfır,oldukca gergin bunu aşman oldukca zor. yüzlerinden ne hissettikleri belli oluyor
    Cevapla
  • Köfteci 11 ay önce Şikayet Et
    Vay be, böyle işlerden anlıyormuşmu bu.
    Cevapla
  • Tayyar C. 11 ay önce Şikayet Et
    Süper lige Lige çıkmadan takımın iskeleti 1.lig ve alt liglerde gelecek vaadeden futbolcular alınarak kurulmalı.Mevcut kadroda heyecanını kaybetmiş futbolcularla bu işin olmadığının herkes farkında.Bu haliyle şampiyon olunsa bile kadro çok yetersiz.Çıktığı gibi tekrar 1. lige düşer.Eyüpspor ve Ardayabaşarılar...
    Cevapla
  • rıfkı efendi 11 ay önce Şikayet Et
    ham meyveyi kopardılarr... git 3. ligde takım çalıştır olmadı gs nin alt yapısında çalıştır ama bi takım çalıştırda bu seviyelere gel... koparırlar 2 gün sonra 10 sene hocalık yapamazsın
    Cevapla
  • Kaan 11 ay önce Şikayet Et
    Bunda ne varda aldınız, gariban ekmek yesin, bu zaten futboldan anlamiyii
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle