Eyüpspor'da kan kaybı! Sakaryaspor seriye bağladı

Spor Toto 1. Lig 29. haftasında Sakaryaspor, konuk ettiği Eyüpspor’u 2-0 mağlup etti.

Eyüpspor'da kan kaybı! Sakaryaspor seriye bağladı
Eyüpspor'da kan kaybı! Sakaryaspor seriye bağladı
GİRİŞ 30.03.2023 22:52 GÜNCELLEME 30.03.2023 22:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1'inci Lig'de 29. haftanın perdesi, Sakaryaspor - Eyüpspor maçıyla kapandı.  

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Kassongo ve 42'de Çağlayan Menderes kaydetti. 

Bu sonuçla sahasında üst üste 4. galibiyetini alan Sakaryaspor puanını 52'ye yükselterek 4. sıraya çıktı. Üst üste ikinci yenilgisini alan Eyüpspor ise 53 puanla 2. sırada kaldı.



Sakaryaspor: 2 - Eyüpspor: 0

Stat: Yeni Sakarya Atatürk

Hakemler: Burak Pakkan, Kamil Çetin, Muratcan Ilgaz

Sakaryaspor: Furkan Köse, Çağlayan Menderes, Burak Süleyman (Dk. 84 Oğuzhan Akgün), Hakan Yavuz (Dk. 90 Grechyshkin), İbrahim Has, Oğuz Yıldırım, Sacko (Dk. 76 Dimitrov), Donkor, İsmail Erdoğan, Nalepa, Kasongo (Dk. 90 Mehmet Akyüz),

Eyüpspor: Harun Tekin, Santos, Cenk Ahmet Alkılıç (Dk. 63 Mehmet Murat Uçar), Uğur Demirok, Ömer Bayram, Taşkın İlter (Dk. 85 Alpaslan Öztürk), İbrahim Akdağ (Dk. 45 Thill), Sinan Kurt, Halil Akbunar (Dk. 75 Del Valle) İbrahim Yılmaz, (Dk. 63 Dibba) Babel

Gol: Dk. 16 Kasongo, Dk. 42 Çağlayan Menderes (Sakaryaspor)

Sarı kartlar: Dk. 9 İbrahim Akdağ, Dk. 73 Ömer Bayram (Eyüpspor) Dk. 59 Nalepa, Dk. 63 Burak Süleyman, Dk. 71 Sacko (Sakaryaspor)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rize olmasın kim gelirse gelsin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Eyüp spor liğlerin en soru işaretli takımı bu transferlerin kaynağını soran yok bol kepceden dağjtıyor takım bulamamış kim varsa hayali ücretlerle transfer ediyor
    Cevapla
  • H.Bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Süper lige yakışacak takimlarindan birisi de Sakaryaspor; inşallah Samsunspor, Rizespor ve Sakaryasporu seneye süper ligde görürüz.
    Cevapla