Yasin Öztekin, bu sezon ilk kez maç kaçırabilir

Göztepe forması giyen Yasin Öztekin'in ayak bileği sakatlığından dolayı hafta sonu oynanacak Boluspor maçında forma giymesi zor görünüyor. Yıldız oyuncunun forma giyememesi durumunda bu sezon ilk kez bir maçı kaçırmış olacak.

Yasin Öztekin, bu sezon ilk kez maç kaçırabilir
Yasin Öztekin, bu sezon ilk kez maç kaçırabilir
GİRİŞ 01.03.2023 13:06 GÜNCELLEME 01.03.2023 14:06

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de forma giyen Yasin Öztekin, geçtiğimiz hafta antrenmanda yaşadığı ayak bileği sakatlığından dolayı yaklaşık 1-2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. 35 yaşındaki oyuncunun 3 Mart Cuma günü Boluspor maçında oynamasının şüpheli olduğu öğrenildi. Tecrübeli oyuncu bu sezon Göztepe’nin ligde oynadığı 22 maçta da forma giyerek istikrarlı bir görüntü çizmişti. Golcü oyuncunun Boluspor maçını kaçırması halinde bu sezon bir ilk kez ligde forma giyememiş olacak. Ayrıca Yasin Öztekin, sarı-kırmızılı formayla bu sezon ligde çıktığı 22 maçta 8 gol 2 asistlik bir katı sağladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.