Deprem sonrası Yeni Malatyaspor'dan ayrıldı! İşte yeni takımı

Kahramanmaraş'taki depremlerden sonra Yeni Malatyaspor ligden çekildi. TFF 1. Lig takımı Çaykur Rizespor, Yeni Malatya'dan Ogün Özçiçek'i transfer etti.

Deprem sonrası Yeni Malatyaspor'dan ayrıldı! İşte yeni takımı
Deprem sonrası Yeni Malatyaspor'dan ayrıldı! İşte yeni takımı
GİRİŞ 14.02.2023 21:29 GÜNCELLEME 14.02.2023 21:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler, Türkiye'yi sarstı. Toplam 10 ilde çok sayıda can kaybına neden olan feci afette Spor Toto 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ı kaybetti.

Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor'dan takviye yaptı

Depremde derin yaralar alan Yeni Malatyaspor Kulübü, TFF 1. Lig'den çekilme kararı aldı. Takımın futbolcularını farklı kulüplere gönderme formülü diğer ekiplerden karşılık gördü. Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor'dan kadrosuna takviyede bulundu.

Ogün Özçiçek Çaykur Rizespor'da!

Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor'un önliberosu Ogün Özçiçek'i transfer ettiğini açıkladı. Kulüp, yaptığı takviyeyi sosyal medyadan duyurdu.

Karadeniz ekibi, "Yeni evine hoşgeldin Ogün Özçiçek" diyerek, açıklamaya başladı. Devamında ise "Çaykur Rizesporumuz, Ogün Özçiçek’in kiralık olarak kulübümüze transferi için Yeni Malatyaspor Kulübü ile anlaşmaya varmıştır" denildi.

Son olarak ise "Ogün Özçiçek’e "Çaykur Rizespor Ailesine Hoş Geldin" diyor, başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    keşke depremzede kulüplerden kimse futbolcu almasa , inşaallah Samsunspor un yaşadığı kaderi depremzede kulüpler yaşamaz,biz Samsunspor trafik kazasından sonra bir daha kendimizi toparlayamadı,,kaç yıl geçmesine rağmen eski formunu yakalayamadı,, inşaallah Malatyaspor, Hatayspor, Antep Spor ve diğer kulüpler bizim gibi olmazlar,
    Cevapla