Öldüğü iddia edilen Yeni Malatyaspor kalecisi için açıklama!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,4'lük deprem sonrası Yeni Malatyaspor'da forma giyen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın da enkaz altında kaldığı öğrenildi.

Öldüğü iddia edilen Yeni Malatyaspor kalecisi için açıklama!
Öldüğü iddia edilen Yeni Malatyaspor kalecisi için açıklama!
GİRİŞ 06.02.2023 10:25 GÜNCELLEME 06.02.2023 16:07
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın enkaz altında kaldığı ifade edildi. 28 yaşındaki futbolcuyu kurtarmak için çalışmalar devam ediyor.

Eşi enkazdan çıkarıldı

2022'nin Kasım ayında evlenen Türkaslan'ın eşi enkaz altından çıkarılırken, 28 yaşındaki file bekçisi için de yardım çalışmaları devam ediyor.



Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü İrfan Var, "Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan'a henüz ulaşamadık. Hiçbir işaret yok şu an. Eşi kurtuldu ve yerini tarif etti." dedi.

Öldüğüne dair iddialar yalanlandı

Yeni Malatyaspor Başkanı Hacı Ahmet Yaman, "Ahmet Eyüp Türkaslan'ın öldüğüne dair haberler gerçeği yansıtmıyor. Kurtarma çalışmaları sürerken yeni bir deprem daha oldu. Bu yüzden ekipler geri çekildi. İnşallah iyi haberlerini alacağız." ifadelerinde bulundu.

Futbola Gaziantep FK altyapısında başlayan Eyüp Türkaslan, kariyerinde Bugsaş Spor, Osmanlıspor, Ümraniyespor ve Yeni Malatyaspor formasını giydi. Deneyimli kaleci geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 13
  • Bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bütün yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar versin inşallah. Hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH, bütün vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun..Genç kardeşimizden İNŞALLAH sağ ve salim olarak kurtarırlar..geçmiş olsun İNŞALLAH..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah korusun hepsi i,yar ve yardımcısı olsun inşallah
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yardım eyler inşaallah.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin amin amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle