1. Lig'de 2 ayrılık birden! Mağlubiyetler sonrası...

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'da teknik direktör Mesut Bakkal'la, Erzurumspor'da ise teknik direktörü Muzaffer Bilazer'le yollar ayrıldı.

1. Lig'de 2 ayrılık birden! Mağlubiyetler sonrası...
1. Lig'de 2 ayrılık birden! Mağlubiyetler sonrası...
GİRİŞ 04.02.2023 20:10 GÜNCELLEME 04.02.2023 20:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında evinde Denizlispor'a 4-1 mağlup olan Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Bu kadar ucuz goller yerseniz bu mağlubiyet de bu kadar acı oluyor" dedi.

Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, 4-1'lik bir mağlubiyetin kendilerine hiç yakışmadığını söyledi.

Bandırmaspor yönetimi yaptığı açıklamada; "Bugün kendi evimizde oynadığımız Denizlispor karşılaşması sonrası Hocamız Mesut Bakkal'ın sözleşmesi fesih edilerek kendisi ile yollarımız ayrılmıştır. Kendisine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" şeklinde açıklama yapıldı.



Erzurumspor'da da ayrılık var

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında Erzurumspor sahasında Tuzlaspor'a 2-1 mağlup olurken, maçın ardından teknik direktör Muzaffer Bilazer ile yollar ayrıldı.

Sosyal medyadan yapılan açıklamada, “Teknik direktörümüz Muzaffer Bilazer ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Hocamıza emeklerinden ötürü teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz” denildi.

Öte yandan mavi-beyazlı kulüp Teknik Direktör Hakan Kutlu ile prensipte anlaştı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Erzurum spor hangi hoca gelirse gelsin takım da ruh yok ruh adamlar koşmak için geberiyor bu takım takım değil mücadele koşma pres ruhunu itirmiş bir cenaze var sahada
    Cevapla
  • Saaami 1 yıl önce Şikayet Et
    Burak'ın artık gençlere kardeşim yeter artık
    Cevapla
  • Osmanlıcıkürt 1 yıl önce Şikayet Et
    Teknik direktör kıyımı bitmiyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Eski kafalar yallah genç nesiller gelsin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesut bakkal hala bu işi yapıyormu, her takımdan kovuldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle