Yılmaz Vural'dan flaş açıklama: FIFA'da 35 tane dosyamız var

Spor Toto 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, "FIFA'da 35 tane dosyamız var, bunlar değerlendirilecek. Her ödenmeyen dosya için puan silseler bizden puan alacaklı olurlar. Verecek o kadar puanımız yok." dedi.

Yılmaz Vural'dan flaş açıklama: FIFA'da 35 tane dosyamız var
Yılmaz Vural'dan flaş açıklama: FIFA'da 35 tane dosyamız var
GİRİŞ 31.01.2023 18:12 GÜNCELLEME 31.01.2023 18:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yeni Malatyaspor, ligin 23. haftasında 4 Şubat'ta deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına Nurettin Soykan Tesisleri'nde başladı.

Vural, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, 40 dakika 10 kişi oynayan takımının Eyüpspor karşısında aldığı galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bu hafta ligin bir diğer güçlü ekibi olan Çaykur Rizespor'a karşı oynayacaklarını dile getiren Vural, "Şimdi 17. sıradayız ve 16 puanımız var. Önümüzdeki hafta Altay, Adanaspor ile oynuyor. İki takımın da puana ihtiyacı var. Erzurum, Tuzla ile oynuyor. Düşme potasındaki takımlar, bunların da puana ihtiyacı var. Biz kazanırsak 19 puan ile potanın dışına çıkacağımız bir maç oynayacağız." dedi.

Vural, çok ciddi hazırlandıkları mücadeleyi kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

"FIFA'da 35 tane dosyamız var"

Türkiye'de birkaç ekip dışında takımların ekonomik anlamda sıkıntı yaşadığına işaret eden Vural, şöyle konuştu:

"İki dönem transfer yasağı geldi bize bir dosyadan. En korktuğum şey bir 3 puan daha bizden silinmesi. Federasyondan rica ediyorum, bizlerin ne kabahati var. Aldığımız puana rağmen kümeye düşen bir takımın hocası olmak istemem. Bu mevzuatı değiştirin lütfen. Federasyonla konuştum. FIFA'da 35 tane dosyamız var, bunlar değerlendirilecek. Her ödenmeyen dosya için puan silseler bizden puan alacaklı olurlar. Verecek o kadar puanımız yok."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • uğurcan 1 yıl önce Şikayet Et
    y malatyasporu bitirdiler maf ettiler , transfer yasağı var ,geçen sezondan birçok sorun var ,3 puan sildiler, genç ve yetenekli fakat teçrübesiz bir kadro var ,sakatlıklar cezalılar oluyor kadro sıkıntısı var, bütün olumsuzluklara rağmen yılmaz hoçam ve futbolçular elinden geleni yapıyorlar ,inşallah kümede kalırlar, bir 3 puan daha silerlerse yazık olur .
    Cevapla
  • Salih Tuğra 1 yıl önce Şikayet Et
    Malatyaspor iflas etti yerine Yeni Malatyaspor geldi. Yeni Malatya'da gidici gibi. Sıradaki sanırım Ultra Yeni Malatyaspor olacak.
    Cevapla
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    gevrek başkan ödesin .hala dağa federasyondan kendisine kimun aradığını söylemedi
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni Malatya cok sever hocam Türkiye'nin en deneyimli fitpol adamisin
    Cevapla
  • Malatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hocam niye önceki yünetim börçlerı ödesınler kim börç yaptıyse o ödemeli hertürlı fıraldağı yapsınler sonrade kaçıp gitsınler ne güzel yeni gelen yünetim ödesın ohbe ne güzel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle