Yeni Malatyaspor'dan muhteşem geri dönüş! Yılmaz Vural ilk puanını aldı

Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında Adanaspor ile Yeni Malatyaspor 2-2 berabere kaldı.

Yeni Malatyaspor'dan muhteşem geri dönüş! Yılmaz Vural ilk puanını aldı
Yeni Malatyaspor'dan muhteşem geri dönüş! Yılmaz Vural ilk puanını aldı
GİRİŞ 22.01.2023 21:20 GÜNCELLEME 22.01.2023 21:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında Adanaspor sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan mücadelede kazanan çıkmadı ve takımlar sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.

Turuncu-beyazlıların gollerini 32'de Samuel Tetteh ile 48'de Ahmetcan Köse kaydetti. Malatya ekibinin sayıları ise 56'da Nuri Aydın ile 90+9'da Doğukan Emeksiz'den geldi. 

Yeni Malatyaspor'da Cengizhan Akgün penaltı atışından yararlanamadı. 

Bu sonuçla Adanaspor puanını 22'ye, Yeni Malatyaspor ise 16'ya yükseltti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Eymir 1 yıl önce Şikayet Et
    Haydi Malatya gerisini getir Galibiyet serisi olsun inşallah
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    Vural hocam bilir işini
    Cevapla
  • malatyasporlu 1 yıl önce Şikayet Et
    yeni malatyaspor transfer tahtasını açamazsa maalesef kümede kalmaları zorlaşır, orta saha çok top kayıbı yapıyor,takımda iyi forvet olmadığında dolayı hagi osman forvet bölgesinde oynamalı, pilip awuku, buğra ,malle ,oğün ve barış ilk 11 de başlamalı sakatlıklar ve kart cezası sorunları biterse .
    Cevapla
  • futbol görüşü 1 yıl önce Şikayet Et
    yeni malatyasporun işi çok zor ,futbolçuların çoğu teçrübesiz , 15 puanı vardı 3 puan sildiler adil döneminden gelen sorunlar sayesinde,transfer tahtası kapalı,rakipler transfer yapıyor güçleniyorlar, kadrodaki futbolçuların bir çoğu alaçaklarından dolayı sorunları var, geleçek haftalarda zorlu rakiplerle oynanaçak, takım bir sürü sorunlarla karşılaşıyor ,yeni malatyasporu bu duruma düşüren kişinin kasti var gibi malatyaspordan başakşehire transfer olan burindili futbolçunun başka takıma transfer olması durumunda malatyaspor pay alaçaktı onada engel oldular.
    Cevapla