Yeni Malatyaspor puan silme cezasına itiraz edecek

Spor Toto 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulunun 3 puan silme cezasına ilişkin Tahkim Kuruluna itiraz başvurusu yapacak.

Yeni Malatyaspor puan silme cezasına itiraz edecek
Yeni Malatyaspor puan silme cezasına itiraz edecek
GİRİŞ 26.12.2022 14:02 GÜNCELLEME 26.12.2022 14:02
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ramazan Yeşilova, kulübün resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, TFF Kulüp Lisans Kurulunun, verilen süreler içinde eksikliklerini tamamlamayan Yeni Malatyaspor'a 3 puan silme cezası verdiğini hatırlattı.

TFF'nin verdiği bu karara 7 gün içinde itiraz haklarının bulunduğunu aktaran Yeşilova, şunları kaydetti:

"Tahkim Kuruluna perşembe gününe kadar başvuru yapacağız. Süreci her detayıyla enine boyuna inceliyoruz. Hukuki süreç tamamlanmadan detaylı açıklama yapmayacağımızı belirtmek istiyoruz. Ancak takımımızın, taraftarımızın ve bu kulübe emeği geçen herkesin alın teriyle kazanılan 3 puanın silinmemesi için hukuki ve mali açıdan tüm gücümüzle mücadele edeceğimizi tüm spor kamuoyunun bilmesini istiyoruz."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakikati bilmeden yorum yapan fanatikler,sorun her yerde bu kimse hakikat istemiyor,savunduğu konuda haklı olmak istiyor...
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlik Görevlisi ekmeğinin derdinde, na MERT Hakan yalanalgı peşinde. İtiraf edin hamsi yemeye gittiniz nasibinize kalkan çıktı :)))
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    fb ye bazı sezonlar bazı tipler geldi tabi bu sadece fb değil diğer tüm kulüplerimize de böyle tipler çıkıyor maçlara bakıyorum bazen canını dişine takmış takımı için elinden geleni sahada verenler var bazılarıda bunun gibi ne yapsamda günü kurtarsam türk futbolunun yüz karalarından birisi gibi duruyor beyefendi
    Cevapla
  • Cemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yıl maçta ufacık bir çarpmaya 9 takla atarak hakemi kandırmaya çalışan Mert Hakan Yandaş' ın ne kadar doğru olduğu belli.
    Cevapla
  • Şoksokdakika 1 yıl önce Şikayet Et
    Mükemmel çocuk anti FENERBAHÇELİ sezer iş başında! Şok şok şok! Son dakika! Sanki mükemmel bir haber gibi ballandırarak FENERBAHÇEYE algı operasyonu yapan haber7gs spor editörü mükemmel çocuk sezer iş başında! Sezeeerr alayınız gelin hahhahahah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle