1. Lig'de 5 gollü düello! 2-0'dan döndüler ama yetmedi

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasında Denizlispor, deplasmanda Adanaspor'u 3-2 mağlup etti.

1. Lig'de 5 gollü düello! 2-0'dan döndüler ama yetmedi
1. Lig'de 5 gollü düello! 2-0'dan döndüler ama yetmedi
GİRİŞ 19.12.2022 22:05 GÜNCELLEME 19.12.2022 22:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasında Adanaspor sahasında Denizlispor'u konuk etti. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip 3-2 kazandı. 

Denizlispor'a galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Oğuz Yılmaz, 17. dakikada Ömer Şişmanoğlu ve 38. dakikada Kevin Mayi kaydetti. Adanaspor'un gollerini 19. dakikada Hakkı Türker ile 37. dakikada Hadi Sacko attı. 

Bu sonucun ardından Denizlispor puanını 12'ye yükseltirken Adanaspor, 18 puanda kaldı. 


Adanaspor: 2 - Altaş Denizlispor: 3

Stat: Yeni Adana

Hakemler: Can Cengiz, Emrah Ünal, Hüseyin Aylak

Adanaspor: Hasan Hüseyin Akınay(Dk. 21 Özer Enes Soylu), Yiğithan Güveli(Dk. 75 Sefa Etöz), Benasser, Tetteh(Dk. 75 Jallow), Ferreira(Dk. 75 Ahmethan Köse), Hakkı Türker,Hüseyin Öztürk, Iseka, Emre Kaplan, Ferhat Katipoğlu, Sacko(Dk. 51 Burak Çoban)

Altaş Denizlispor: Hüseyin Altıntaş, Hakan Çinemre, Ömer Hasan Şişmanoğlu, Özer Özdemir(Dk. 53 Bekir Böke), Mayi(Dk. 53 Muhammet Özkal), Oğuz Yılmaz, Gökhan Süzen, Emre Sağlık, Muhammed Gönülaçar, Mustafa Çeçenoğlu(Dk. 71 Berkant Gündem), Djedje

Goller: Dk. 3 Oğuz Yılmaz, Dk. 17 Ömer Hasan Şişmanoğlu, Dk. 38 Mayi (Altaş Denizlispor), Dk. 19 Hakkı Türker, Dk. 37 Sacko (Adanaspor),

Sarı kartlar: Dk. 45 Djedje(Altaş Denizlispor), Dk. 89 Emre Sağlık(Altaş Denizlispor), Dk. 65 Hakkı Türker(Adanaspor), Dk. 67 Yiğithan Güveli(Adanaspor)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adanaspor sezona iyi başladı ama sınunu getşremedi şimdi düşmemeye oynuyor kadro kötü drğil ama neden böyle anksşılır gibi değil denizlisporu tebrik ediyoruz hakketti üç puanı .
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adanaspor dan hiç bir cacik olmaz
    Cevapla
  • HASAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben ADANALIYIM AMA ADANA nın bu ligde işi yok. HAZIR ÜMİTLERİMİZİ KIRIYOR. MAZİSİ BAŞARILARLA DOLU BU TAKIMI YÖNETENLER KAPISINA KİLİT VURUP AYRILSINLAR. Taraftarsan utanın. Adanadan utanın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sorarım size Denizlisporun size zararı varmı?
    Cevapla
  • Sefer 1 yıl önce Şikayet Et
    Adan'yı düşürün kurtulun. Spiker de Denğzliden yanaydı. Yere yata yata galip geldiler hakem de outsaydan golü kabul etti...
    Cevapla
  • Kanuni20 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi canım sen de. Buz gibi goldü. Mazeret bulmayın adana denizliyi yenemedi, denizli yendi bitti, bu kadar basit. Tebrik etmek bu kadar mı zor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle