Mallan'dan olay Yeni Malatyaspor sözleri!

Yeni Malatyaspor Süper Lig'de yer alırken 2021-2022 sezonunda takımda forma giyen İskoç orta saha oyuncusu Stevie Mallan, oynadığı dönemle ilgili olay açıklamalarda bulundu.

Mallan'dan olay Yeni Malatyaspor sözleri!
Mallan'dan olay Yeni Malatyaspor sözleri!
GİRİŞ 19.12.2022 14:07 GÜNCELLEME 19.12.2022 15:03

Yeni Malatyaspor Süper Lig'de yer alırken 2021-2022 sezonunda takımda forma giyen İskoç orta saha oyuncusu Stevie Mallan, oynadığı dönemle ilgili ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Şimdilerde Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor'da 2021-2022 sezonunda forma giyen Stevie Mallan, Türkiye'de yaşadığı zorluklardan bahsetti.

"Temmuz, Ağustos ve Eylül'de maaş alamadım"

Daily Record'da yer alan haberde Mallan, "Takıma Temmuz ayında katıldım ve ilk maaşımı Ekim ayında aldım. Yani, Temmuz, Ağustos ve Eylül ayı maaşlarını alamadım." dedi.

Türkiye'de ödemelerin 10 ay üzerinden yapıldığını iddia eden 26 yaşındaki orta saha oyuncusu açıklamasına şöyle devam etti:

"Sadece bir ödeme alabildim"

"Yılın iki ayı hiçbir şey alamıyorsunuz. 10 ay boyunca ben sadece bir ödeme alabildim. Burada kulüp suçu yayıncı kuruluşa bağladı. Yayıncı kuruluş kulüplere ödeme yapmıyordu. Birkaç kez ödeme alamadığımız için antrenmana çıkmadık. Çünkü herkese borçları vardı kulübün. 'Sana ödeyeceğiz, ödeyeceğiz' deyip durdular. "

"Hastanede beklemek zorunda kaldım"

"Sırtımdan ameliyat olmam gerekiyordu. Sabah 6'da İstanbul'a gittim, özel bir hastaneydi. Kulüp ödeme yapmadığı için akşam 18.00'e kadar beklemek zorunda kaldım.  Hastaneden çıkarken görevliler nasıl ödediğimi sordular. Sanırım ödenen ücret 8 bin veya 10 bin Euro'ydu. Sonunda kulüp bu ödemeyi yaptı. Maçları kazanırsak ikramiyeleri elden ve zamanında nakit olarak ödeniyordu. Beni sezon sonuna kadar idare eden, alışverişimin ve arabamın parasını ödeyen şey de buydu" 

26 yaşındaki İskoç orta saha oyuncusu Yeni Malatyaspor'da lig ve kupada 36 maçta görev alırken 2 gol ve 1 asistlik skor katkısı sağladı

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.