Pendikspor Malatya'da 3 golle kazandı!

Spor Toto 1. Lig'in 14. haftasında Yeni Malatyaspor, konuk ettiği Pendikspor'a 3-0 mağlup oldu.

Pendikspor Malatya'da 3 golle kazandı!
Pendikspor Malatya'da 3 golle kazandı!
GİRİŞ 18.11.2022 23:10 GÜNCELLEME 19.11.2022 01:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TFF 1. Lig'in 14. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Pendikspor'u konuk etti. Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip ekip 3-0 kazandı. 

Pendikspor'a galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Barış Bağdaş kendi kalesine, 30. dakikada Thuram ve 90. dakikada Kappel attı. 

Bu sonucun ardından Pendikspor, 24 puana yükselirken Yeni Malatyaspor, 10 puanda kaldı. 



Yeni Malatyaspor: 0 - Pendikspor: 3

Stat: Yeni Malatya

Hakemler: Direnç Tonusluoğlu, Hüseyin Aylak, Burak Cansız,

Yeni Malatyaspor: Abdulsamed Damlu, Philip Gameli Awuku (Dk.74 Arda Hilmi Şengül), Burak Kavlak, Barış Başdaş (Dk.79 Erşan Yaşa), Aly Malle (Dk. 46 Mert Miraç Altıntaş), Ogün Özçiçek, Godfred Donsah, Taha Gür (Dk. 46 Nuri Fatih Aydın), Doğukan Emeksiz (Dk. 62 Yakup Alkan), Haqi Osman, Cengizhan Akgün

Pendikspor: Burak Öğür, Hasan Hatipoğlu, Tarık Tekdal (Dk. 33 Enes Keskin), Berkay Sülüngöz, Ferhat Öztorun, Gökcan Kaya (Dk. 76 Khaly Iyane Tham), Hasan Kılıç (Dk. 76 Ahmet Yazar), Erdem Özgenç, Leoandro Deyrinio Kappel, Rogerio Conceiçao Rosario (Dk. 82 Görkem Bitin), Adrien Daniel Karoly Regattin (Dk. 82 Muhammed Akarslan)

Goller: Dk. 9 Barış Başdaş (kendi kalesine), Dk. 30 Rogeria, Dk.90 Kappel, (Pendikspor)

Sarı kartlar: Dk. 8 Burar Kavlak, Dk. 21 Philip Gameli Awuku (Yeni Malatyaspor)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Malatyaspor da neler oluyor. Yeni teknik adam üç dört hafta çok iyi oynayan bir takım daha sonra helede son üç hafta sahada yürüyen bir takım bir yetkili çıkıp anlatsın bugünkü maçta ilk yarı iki pası bir arada yapamayan ayaklarındaki topu rakibe pas veren liglerin tek takımı
    Cevapla
  • Asaf 1 yıl önce Şikayet Et
    Adil baskan takımın canına okudu. Bu sezon bir alt lige daha düşeriz bu gidişle.
    Cevapla