Spor Toto 1. Lig'de Eyüpspor fırtınası!

Spor Toto 1'inci Lig'de bu sezon güçlü bir kadro kuran ve iddiasını gösteren Eyüpspor, 13 hafta sonunda en yakın rakibi Samsunspor'un 7 puan önünde liderliğini sürdürüyor.

Spor Toto 1. Lig'de Eyüpspor fırtınası!
Spor Toto 1. Lig'de Eyüpspor fırtınası!
GİRİŞ 16.11.2022 15:23 GÜNCELLEME 16.11.2022 15:23
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İbrahim Üzülmez yönetiminde çıktığı 13 maçta 9 galibiyet elde eden eflatun-sarılılar Süper Lig hedefine en yakın takım konumunda. Bu sezon evinde oynadığı 7 maçı da kazanan Eyüpspor, farkı da iç saha performansıyla yarattı. Eyüpspor, bu sezon tek yenilgisini 4'üncü haftada deplasmanda Bodrumspor karşısında aldı. İstanbul ekibi bu sezon başı kadrosunu; Harun Tekin, Alpaslan Öztürk, Uğur Demirok, Ömer Bayram, Ryan Babel, Recep Niyaz, Sinan Kurt, Emeka Eze gibi isimlerle güçlendirirken forvet oyuncularından da ciddi katkı aldı.

EMEKA EZE'DEN 6 GOL, 2 ASİST

Eyüpspor'un sezon başı Keçiörengücü'nden transfer ettiği Emeka Eze, yalnızca golleriyle değil yaptığı asistlerle de dikkat çekiyor. 6 gol, 3 asistlik performansla göz dolduran Nijeryalı santrfor Türkiye macerasının en verimli günlerini geçiriyor. Adana Demirspor'un Süper Lig'e yükselmesinde pay sahiplerinden tecrübeli isim Pa Dibba da 3 gol, 3 asistlik performansla takımına katkı sağladı. Eyüpspor, geçen sezon Play-Off Yarı Finali'nde Bandırmaspor'a elenerek Süper Lig hayaline veda etmişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Donadoni istanbul dediğin yer 15-20 milyonluk bir şehir normal yani
    Cevapla
  • hak arayan samsunlu 1 yıl önce Şikayet Et
    samsunsporun hakkını yediler bu sefer süperlige çıkacağız !
    Cevapla
  • Selçuklu kartalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Tuzlayıda çıkarın eyüple beraber süper lig olsun İstanbul ligi ne ala trasifer cezaları Anadolu'ya uygulanır 3 sözde büyük takım 10 katrilyon borç etik kurulu Anadolu'ya kessin cezayı 3 takımın TFF si bitirdiniz futbolu seyirciyi
    Cevapla
  • Mikail 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayatında Beşiktaş ‘a gitmemiş Kadıköy görmemiş yurdum insanı da kendi şehrinin takımını tutsun kardeşim.
    Cevapla
  • Ata Ersoy 1 yıl önce Şikayet Et
    oda süper lig,e gelsin na yapalım
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Şansa gidiyor bakalım....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle