1. Lig'de flaş ayrılık! 10 gün görevde kaldı...

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'da teknik direktör Suat Kaya ile yollar ayrılırken yerine Barış Yılmazer getirildi.

1. Lig'de flaş ayrılık! 10 gün görevde kaldı...
1. Lig'de flaş ayrılık! 10 gün görevde kaldı...
GİRİŞ 01.11.2022 17:49 GÜNCELLEME 01.11.2022 19:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'da teknik direktör Suat Kaya ile yollar ayrıldı. Teknik direktörlük görevine ise yerine Barış Yılmazer getirildi.

Mavi-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Daha önce altyapı teknik sorumlusu olarak takımımıza hizmet veren Barış Yılmazer, A takım teknik direktörlük görevine getirilmiştir. Yeni galibiyet ve zaferlerle zirveye giden yolda Tuzlaspor'umuz kendisine emanettir. Yeni görevinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

İstanbul temsilcisinde 19 Ekim'de göreve getirilen Suat Kaya, yaklaşık 10 gün görevde kaldı ve sadece 1 lig maçında sahaya çıktı. Tuzlaspor, Kaya yönetiminde 11. haftada konuk ettiği Ankara Keçiörengücü'ne 3-1 mağlup oldu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    yaziklar olsun. ulan maita degistirir gibi takim degistiriyorlar, ve bu adamlari halan aliyorlar
    Cevapla
  • Berliskoni 1 yıl önce Şikayet Et
    Suat Kaya 1.lig için iyi seçim değil Suat Kaya 3.lig takımını çalıştırabilir ancak
    Cevapla