Göztepe'de Emre Çolak'a ceza yağdı

Spor Toto 1'inci Lig'de pazar günü deplasmanda düşme hattında yer alan Yeni Malatyaspor'a konuk olacak Göztepe'de tecrübeli orta saha oyuncusu Emre Çolak'a ceza yağdı.

Göztepe'de Emre Çolak'a ceza yağdı
Göztepe'de Emre Çolak'a ceza yağdı
GİRİŞ 21.10.2022 13:13 GÜNCELLEME 21.10.2022 13:13

Geçen hafta Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan Tuzlaspor maçında rakibi ile yaşadığı arbede sonucu 78'inci dakikada direkt kırmızı kart gören Emre Çolak 3 maç ceza aldı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından yapılan açıklamada, "Göztepe Kulübü sporcusu Emre Çolak rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 resmi müsabakadan men ve 13 bin TL para ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Turu'nda Karbel Karaköprü ile oynanan maçta forma giyemeyen Emre, Yeni Malatyaspor ve Altaş Denizlispor müsabakalarında da takımla birlikte olamayacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.