Göztepe'de teknik adam belirsizliği sürüyor

Spor Toto 1. Lig'de pazar günü Altınordu ile evinde karşı karşıya gelecek Göztepe henüz yeni teknik adamını belirleyemedi.

Göztepe'de teknik adam belirsizliği sürüyor
Göztepe'de teknik adam belirsizliği sürüyor
GİRİŞ 14.09.2022 12:20 GÜNCELLEME 14.09.2022 19:28

Boluspor yenilgisinin ardından Turgay Altay'la yollarını ayıran sarı-kırmızılılar belirlediği adaylarla görüşmelerini sürdürürken, yönetimin aceleci davranmadığı ifade edildi.

Fuat Çapa, Hüseyin Eroğlu, Bayram Bektaş, Tamer Tuna ve Volkan Demirel gibi isimleri listesine alan Göz-Göz'ün, teknik adam işini Altınordu maçından sonraya da bırakabileceği kaydedildi.

Taraftarlar ise teknik direktör konusunda geç kalınmasını istemiyor. Sosyal medya üzerinden çağrılarda bulunan Göztepeli futbolsverler ligi tanıyan ve deneyimli bir isimle anlaşılması gerektiğini savunuyor. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.