Göztepe Lis'i yeniden gündemine aldı

Spor Toto 1. Lig ekibi Göztepe, geçtiğimiz sezon Altay forması giyen kaleci Mateusz Lis'i yeniden gündemine aldı.

Göztepe Lis'i yeniden gündemine aldı
Göztepe Lis'i yeniden gündemine aldı
GİRİŞ 30.08.2022 11:26 GÜNCELLEME 30.08.2022 13:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig'de 3.hafta maçında deplasmanda Beyçimento Bandırmaspor'a 2-1 mağlup olan Göztepe, transferde harekete geçti. Taraftarın yoğun bir şekilde transfer yapılmasını istediği sarı-kırmızılı kulüpte kaleci Mateusz Lis yeniden gündeme geldi.

Geçen sezon Altay forması giydikten sonra yaz transfer döneminde İngiltere Premier Lig'de Southampton'a giden Polonyalı eldiveni kiralamak için düğmeye basan yönetimin en kısa sürede işi resmiyete dökeceği ifade edildi.

Göztepe'nin yüzde 70 hisselerini elinde bulunduran Sport Republic şirketi aynı zamanda Southampton'ı da yönetirken, Southampton'da şans bulamayan Lis'in tekrar Türkiye'ye dönmesi için ikna edilmeye çalışıldığı ifade edildi.

Altay'da Süper Lig'de 35 maça çıkan 25 yaşındaki kaleci 3 bin 240 dakika süre aldı. Göztepe'nin ayrıca orta saha, savunma ve forvete de takviye yapması bekleniyor.

Türkiye'de yaz transfer dönemi 8 Eylül tarihinde sona erecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırladığım kadarı ile iyi bir kaleci değil . Niye altayda başarılı olamadı . Lğzumsuz transfer .
    Cevapla