Göztepe, Enis ve Taha'nın peşinde

Spor Toto 1'inci Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Göztepe ile son şampiyon Trabzonspor arasında transfer trafiği sıklaştı.

Göztepe, Enis ve Taha'nın peşinde
Göztepe, Enis ve Taha'nın peşinde
GİRİŞ 28.07.2022 13:03 GÜNCELLEME 28.07.2022 13:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kalecisi İrfan Can Eğribat'ı gözden çıkaran sarı-kırmızılıların 23 yaşındaki kaleciye karşılık Trabzonspor'dan golcü Enis Destan ve genç kaleci Taha Tepe'yi istediği bildirildi. Trabzonspor'dan bir miktar da para talep eden Göztepe'nin en kısa zamanda transferi resmileştireceği kaydedildi.

Göztepe'nin ayrıca Beşiktaş'tan kanat oyuncusu Ajdin Hasic ile de ilgilendiği bildirildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    kendi başarısı için takımı batırmaya çalışan abdullah hoca bunu onaylar ..koita, ismail , yunus mallı , bursadan alınan gençler ... bolca para verip aldık para verip gönderiyoruz . edin visca ortada yok çok kötü çok ödenen bonservise kendisine verilen maaşa bakın . başakşehir münir i alıyor bizimkiler izliyor
    Cevapla
  • SözünÖzü 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakın ha sakın ne İrfanı alın ne de Enisle Tahayı verin
    Cevapla