Adem Büyük'ün adresi şaşırttı! 1. Lig'e...

Spor Toto 1. Lig'de Manisa Futbol Kulübü transferde bombayı patlatıp yıldız golcü Adem Büyük'le anlaşmaya vardı.

Adem Büyük'ün adresi şaşırttı! 1. Lig'e...
Adem Büyük'ün adresi şaşırttı! 1. Lig'e...
GİRİŞ 25.07.2022 17:31 GÜNCELLEME 25.07.2022 21:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig ekibi Manisa Futbol Kulübü transferde bombayı patlatıp yıldız golcü Adem Büyük'le 2+1 yıllık anlaşma sağladı.

Fikri Bayrıl Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Başkan Vekili Engin Anlı katıldı.



İmza töreninde konuşan yeni transfer Adem Büyük, “Öncelikle Manisa Futbol Kulübü’nde olduğum için çok mutluyum. Uzun yıllar önce Manisa’da güzel deneyimler ve şampiyonluk yaşadım. Tekrar başladığım yer olan Manisa’ya geri dönüş yaptım diyebiliriz. Bana inanan, güvenen ve hedefleri olan bir kulübe geldim. Takımıma katkı sağlamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Her zaman söylediğim gibi hiçbir sorumluluktan ve mücadeleden kaçmayan bir Adem Büyük izlettireceğim. Buraya yeni bir hikaye yazmaya geldim. Bu hikayede yer almak için sahada elimden gelen gayreti göstereceğim. Genç arkadaşlarımıza tecrübelerimizi de aktarmaya çalışacağız. Bunun için var gücümüzle çalışacağız. Başkanımıza, yönetim kurulumuza ve teknik ekibimize teşekkür diyorum. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur” dedi.

“Adem Büyük adı gibi ‘Büyük’ bir transfer”

Adem Büyük transferinin takıma büyük bir güç katacağını dile getiren Başkan Vekili Engin Anlı ise, “Adem Büyük adı gibi ‘Büyük’ bir transfer. Öncelikle Manisamız’a hayırlı olmasını diliyorum. Çok deneyimli, çok tecrübeli, yıllarca Süper Lig’de Avrupa kupalarında önemli maçlarda oynamış, çok güzel goller kaydetmiş önemli bir golcü. Adem Büyük ismi üzerine çok fazla yorum yapmak doğru olmaz. İnşallah Manisa Futbol Kulübü formasıyla çok başarılı maçlara imza atacak. Adem Büyük, genç oyuncularımız için rol model olacak bir oyuncu. Manisa Futbol Kulübü formasıyla kendisine başarılar diliyorum. Bir kez daha Manisamız'a hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta profesyonel olduğu kariyerinde Akçaabat Sebatspor, Zeytinburspor, Altay, Manisaspor, Boluspor, Mersin İdmandurdu ve Kasımpaşa formalarını da giyen Adam Büyük, 2019-2020 sezonunda Galatasaray'a imza attı.Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi dahil bir sezonda 11 gol atan Adem, geçen sezon Yeni Malatya'da 22 maçta 6 golle oynadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • vay be 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten 1.liğ topcusuydu sadece fb maçlarında kendini parçalamakla futbolcu olunmuyor
    Cevapla
  • deli-mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye şaşırsınız bu kadar... bu adamın 1. Ligde oynamamasının bir nede mi var ki adresi şaşırtmız sizleri bu kadar.. ne yani
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yolun açık olsun büyük yürekli adam
    Cevapla
  • Lakırtı 1 yıl önce Şikayet Et
    Adem "Büyük" mü, o da kim ???
    Cevapla
  • Manisalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Öğrenirsin yaşın daha genç
    Cevapla
  • osmannn 1 yıl önce Şikayet Et
    Bomba mı, manisa için bomba dağıtır takımı, bu kadarmı düşüş olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle