Yasin Öztekin'den Göztepe fedakarlığı

Spor Toto 1'inci Lig'e düşen Göztepe'nin 2.5 yıl sonra kulübe döndürdüğü kanat oyuncusu Yasin Öztekin'in sarı-kırmızılılarda tekrar forma giymek için büyük fedakarlık yaptığı öğrenildi.

Yasin Öztekin'den Göztepe fedakarlığı
Yasin Öztekin'den Göztepe fedakarlığı
GİRİŞ 23.07.2022 13:39 GÜNCELLEME 23.07.2022 13:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ligin en tecrübeli isimlerinden olan 35 yaşındaki gurbetçi yıldızın Eyüpspor'un yanı sıra birçok kulüpten yüksek ücretle transfer teklifleri almasına rağmen Göztepe'ye dönmek ve İzmir'de oynamak için yarı fiyata sarı-kırmızılıların teklifini kabul ettiği ortaya çıktı.

Daha önce Galatasaray'dan transfer olduğu Göztepe'de 1.5 yıl forma giyen Yasin, yeni sezonda takımda kaptanlık görevine getirilecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolun sonuna gelmiş. Birçok takımdan yüksek üceret teklifi almasına Rağmen izmire dönmek istemiş!!!!!!!. Kaptan lık hastalığına yakalanmış ...
    Cevapla