Göztepe, Romal Palmer ile ilgileniyor

Göztepe, Barnsley ile sözleşmesi sona eren 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Romal Palmer’i renklerine bağlamak istiyor.

Göztepe, Romal Palmer ile ilgileniyor
Göztepe, Romal Palmer ile ilgileniyor
GİRİŞ 30.06.2022 18:22 GÜNCELLEME 30.06.2022 18:22

Göztepe, Barnsley ile sözleşmesi sona eren 23 yaşındaki İngiliz merkez orta saha oyuncusu Romal Palmer’i kadrosuna katmak istiyor.

Yeni sezonda Spor Toto 1. Lig’de boy gösterecek olan Göztepe’de, devir işlemleri devam ederken, yeni sezon kadro yapılanması için de çalışmalar sürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, son olarak İngiltere 1. Ligi takımlarından Barnsley forması giyen Romal Palmer’i gündeme aldı.

Barnsley ile sözleşmesi sona eren 23 yaşındaki İngiliz oyuncu için nabız yoklayan İzmir temsilcisinin, görüşmelerde ilerleme kaydettiği öğrenildi. Görüşmelerde pürüz çıkmaması halinde Palmer’in önümüzdeki günlerde İzmir’e getirilmesi bekleniyor.

Palmer'in geçen sezon performansı

Manchester City altyapısından yetişen Romal Palmer, geçtiğimiz sezon Barnsley formasıyla çıktığı 35 resmi maçta 2 bin 48 dakika süre alırken, bu maçlarda 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.