Gökhan Töre'nin yeni adresi şaşırttı!

Gelecek sezon Süper Lig hedefiyle iddia bir kadro kurmak isteyen Samsunspor, Beşiktaş'la sözleşmesi sona erecek Gökhan Töre ile her konuda anlaştı.

Gökhan Töre'nin yeni adresi şaşırttı!
Gökhan Töre'nin yeni adresi şaşırttı!
GİRİŞ 17.05.2022 14:42 GÜNCELLEME 17.05.2022 14:49
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, bu sezon beklentileri karşılamayan ve sözleşmesi sona erecek Gökhan Töre ile yolları ayırma kararı aldı.

Siyah-beyazlı ekipte son olarak 18 Ocak'ta oynanan Fatih Karagümrük maçında 11 dakika süre alan Gökhan Töre 5 aydır formaya hasret. Bu sezon istediği performansı sergileyemeyen 30 yaşındaki hücum oyuncusu sadece 327 dakika süre aldı ve gol katkısında bulunamadı.

Samsunspor, Gökhan Töre ile prensipte anlaştı!

Bu sezon 1. Lig'de hedeflerine ulaşamayan Samsunspor, gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına başladı.

Önümüzdeki sezon doğrudan Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Karadeniz ekibi, Beşiktaş'la sözleşmesi sona erecek Gökhan Töre ile prensipte anlaştı. Samsunspor yönetimi, Gökhan Töre'nin menajeriyle 1+1 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştı.

Yasin Öztekin'in yerini doldurdular!

Samsunspor, ligin bitimine 3 maç kala yollarını ayırdığı Yasin Öztekin'in yerini Gökhan Töre ile doldurdu.

Yasin Öztekin'den sonra gol yollarında problem yaşamak istemeyen ve deneyimli bir ismi kadrosuna katmak isteyen Karadeniz ekibi, Gökhan Töre ile anlaşma sağlayarak hedefine ulaşmış oldu.

Yasin Öztekin, bu sezon 31 maçta 12 gol, 6 asistlik performans sergilemişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Yekta 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine çöp toplamaya başladık.
    Cevapla
  • Ramazan şavk 1 yıl önce Şikayet Et
    Desene Samsun bir sezon daha 1. Ligde
    Cevapla
  • Cokerken 1 yıl önce Şikayet Et
    Nrrden nereye
    Cevapla
  • i.s 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerde artık işe yaramaz varsa hurda alımı gibi samsun Spor da ölü transfer genç dinamik futbol cular lazım Samsun'a topa balyoz gibi vuracak sahaları Dar edecek takım oyuncusuna ihtiyaç var yoksa isim futbol oynamıyor artık bitik futbol cuyu gözden çıkardığı için bizimkiler ismi ile transfer yanlış yapıyor lar
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    neden bu kadar şaşırıyorsunuz anlamadım. Samsunspor çok mu küçük. kaza olayı olmasaydı belki o yıl şampiyon olacaktı. geçmişi başarılarla dolu bir takımdır ve sadece şehri Samsun un takımıdır. başkaları gibi her yere sarkmayan özel şehrin özel takımıdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle