Ertuğrul Sağlam: Yiğit düştüğü yerden kalkar

Bursaspor’u 2009-2010 sezonunda şampiyonluğa taşıyan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Bursa şehri 'Yiğit düştüğü yerden kalkar’ sözünü hayata geçirecek güç, birikim ve inanca sahiptir” dedi.

Ertuğrul Sağlam: Yiğit düştüğü yerden kalkar
Ertuğrul Sağlam: Yiğit düştüğü yerden kalkar
GİRİŞ 17.05.2022 12:22 GÜNCELLEME 17.05.2022 16:13
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

TFF 2. Lig’e düşen Bursaspor’u 2009-2010 sezonunda Süper Lig şampiyonu yapan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, duygu yüklü bir açıklama yayımladı.

Sağlam açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Türk futbol tarihine altın harflerle yazılan 2010 Bursaspor şampiyonluğunun yıl dönümünde Merhum Başkan İbrahim Yazıcı başta olmak üzere büyük zaferde emeği olan herkesi saygı ve minnetle anıyorum. Bugün gelinen noktada Bursaspor’un ait olduğu yere yeniden geleceğinden de emin olduğumu ifade etmeliyim. Bursa şehri 'Yiğit düştüğü yerden kalkar’ sözünü hayata geçirecek güç, birikim ve inanca sahiptir.”

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir şekilde oldu her takım bir şekilde şampiyon oluyor yani bunu Fenerbahçe'ye bağlamamak lazım
    Cevapla
  • Egeli Laz 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç unutamıyorum, bugünün G.Saray'ı gibi Trabzon alt siralardaydi Bursa'nin şampiyon olduğu zamanlar. Bir Bursa-Trabzon maçında Bursa taraftari TRABZON KÜMEYE diye tezahürat yaptılar. Nereden nereye.
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende unutmuyorum 2011 de şampiyonluğumuz çalındığında bursa tribünlerine 2011/2012 yılı şampiyonu trabzonspor 'dur pankartı asılmıştı
    Cevapla
  • adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb nin beceriksizliği şampiyon yaptı bursa şampiyon olmadı
    Cevapla
  • Zapo 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten butun sampiyonluklar geri kalan takimlarin beceriksizliginden degilmi ? Nasil bir kabullenememektir bu TERTEMİZ ŞAMPİYON BURSASPOR dur.
    Cevapla
  • Emir 1 yıl önce Şikayet Et
    Madem bursa sampiyon olmadı o zaman kadıköyde nasıl yendi 3 2
    Cevapla
  • Lazogli 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor FB ile berabere kalıp bursayi şampiyon yaptı,yani biz nedersek o
    Cevapla
  • KÖROĞLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan, ezik...
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul Hoca, adam gibi adamdır. Onun hakkında bilmeden anlamadan yorum yapanlar, bu sıfatlardan mahrum oldukları için Ertuğrul Hoca'nın değerini ölçemezler. Faziletleri hep tarihte aramayın, eğer günümüzde ve futbol dünyasında da varsa Ertuğrul Hoca, bunların başında gelir. Saygıyla.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bursaspor muhacirlarin elinden kurtarilmali uzun birzaman içinde bir iki defa gerçek bursa taraftari olanlar başkanliği kazandi onlarin birinde de tarihinde türkiye şampiyonu oldu başinda da ibrahim yazici vardi evet yukleri sırtından atabilirse bursa sporumuz gerçek kimliğini bulacaktir tek şart bursa spordan geçinen deyil bursa sporu geçindiren başkanin bulunmasi lazim eskiler bilir eski duştuğu zaman yonetimde kimler vardi şimdi kimler var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle