Hamzaoğlu imzayı attı! 'Hedef Süper Lig'e çıkarabilmek'

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Hamzaoğlu imzayı attı! 'Hedef Süper Lig'e çıkarabilmek'
Hamzaoğlu imzayı attı! 'Hedef Süper Lig'e çıkarabilmek'
GİRİŞ 23.02.2022 14:45 GÜNCELLEME 23.02.2022 15:02
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Eyüpspor'un Kemerburgaz'da bulunan tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Hamza Hamzaoğlu’nun yanı sıra Eyüpspor Başkan Vekili Fatih Kulaksız katıldı.

Burada açıklamada bulunan 52 yaşındaki teknik adam, Eyüpspor'a kendilerine verdiği değerden ötürü teşekkür etti.

Eyüpspor'un teknik adamlık kariyerinde çalıştığı ilk kulüp olduğunu dile getiren Hamzaoğlu, "O zaman güzel bir başarı yakalamıştık ama taçlandıramadık, yarım kalmıştı. Bu kulübü o zamandan sonra hep takip ettik, bizde farklı bir yeri var. Murat başkanla vizyoner bir yapıya kavuştu. Hedeflerini yüksek tuttu. Sezon sonuna kadar anlaştık. Son zamanlarda çok kulüp değiştik ama bu biraz da bizden kaynaklanmadı. Güzel bir kulüp. Hedef Süper Lig'e çıkarabilmek. Eyüpspor'un güçlü bir kadrosu var. Zafer hocaya da buradan teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Fatih Kulaksız ise eski teknik direktörleri Zafer Turan'ın 4. defa görevi bırakmak istemesi üzerine yollarını ayırdıklarını dile getirdi.

Zafer Turan'a teşekkür eden Kulaksız, şunları aktardı:

"Hamza hocamız bizim için çok özel yeri olan bir isim. Teknik direktörlüğe ilk burada başladı. Hamza hocamızı sonrasında gururla takip ettik. Başarılarıyla hep gurur duyduk. Dün hocamızın bırakması söz konusu olunca aklımıza ilk gelen isim hocamız oldu ama ikna edebilir miyiz diye endişeliydik. Sonra 6-7 saat süren uzun bir görüşme sonucunda ikna etmeyi başardık." diye konuştu.

Fatih Kulaksız, Süper Lig'e çıkmaları halinde şu anki stadın bulunduğu yere yenisini standartlara uygun şekilde yapacaklarını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR 12
  • KısırDöngü 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurtulun artık şu eski adamlardan. Sadece alacağı ücret ve tazminat hesapları yapan yozlaşmış teknik direktörüm diyenlerden.Bi balkıyorsun A takımında 1 sonra C takımında 3 ay sonra Z takımında. Kulüp yöneticiler komik adamlar
    Cevapla
  • Kral 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayat ne garip 1 hafta önce takımını küme düşürmemeye çalışıyordu şimdide takımı bir üst lige çıkarma çabası içinde
    Cevapla
  • Temelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Hamza Hocam bu ne hız. Biraz dinlenseydin
    Cevapla
  • yakan yansın 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyüpspor intihar ediyor
    Cevapla
  • vatan61 2 yıl önce Şikayet Et
    nasıl bir TARİKAT var bu futbolda arkadaş adam takımı küme düşürüyor, ama kovulunca hemen ertesi gün iş buluyor vayyyyy arkadaş brehhh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle