Bursaspor 4 transferi birden açıkladı

Bursaspor, Thievy Bifouma, Enver Cenk Şahin, Yusuf Türk ve Joao Pedro'yu transfer ettiğini resmen açıkladı.

Bursaspor 4 transferi birden açıkladı
Bursaspor 4 transferi birden açıkladı
GİRİŞ 08.02.2022 22:12 GÜNCELLEME 08.02.2022 22:22

Spor Toto 1. Lig ekibi Bursaspor, transfer tahtasını açtıktan sonra kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlılar Enver Cenk Şahin, Yusuf Türk, Joao Pedro ve Thievy Bifouma transferlerini resmen açıkladı.

Enver Cenk Şahin

Bursaspor Kulübü, “Ailemize Hoş Geldin Enver Cenk Şahin” ifadeleriyle 28 yaşındaki futbolcuyu kamuoyuna duyurdu. Lisansı da çıkan Enver Cenk Şahin, teknik direktör Tamer Tuna’nın görev vermesi halinde Samsunspor maçında oynayabilecek.

Joao Pedro

Yeşil-beyazlı takım Enver Cenk Şahin'den sonra Joao Pedro transferini de resmen açıkladı. Bursaspor Kulübü, “Ailemize Hoş Geldin Joao Pedro” ifadeleriyle golcü oyuncuyu renklerine bağladığını kamuoyuna duyurdu.

Thievy Bifouma

Yeşil-beyazlılar, Thievy Bifouma’yı da duyurarak transferi noktaladı. İşte Bursaspor Kulübü’nün yaptığı açıklama: "Kulübümüz, profesyonel futbolcular; Joo Pedro (sonraki satışının %50'si eski kulübü Pacos Ferreira'ya verilmek üzere) ve Enver Cenk Şahin ile 1,5 yıllık, Thievy Bifouma ile sezon sonuna kadar, Yusuf Türk ile kiralık olarak sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Bu anlaşmanın kulübümüze ve futbolcularımıza hayırlı olmasını temenni ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yusuf Türk