Mustafa Reşit Akçay'dan istifa açıklaması

Spor Toto 1. Lig 14. Hafta mücadelesinde Kocaelispor, sahasında Menemenspor'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “İstifayı düşüneceğim” dedi.

Mustafa Reşit Akçay'dan istifa açıklaması
Mustafa Reşit Akçay'dan istifa açıklaması
GİRİŞ 27.11.2021 17:53 GÜNCELLEME 27.11.2021 17:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig 14. Hafta mücadelesinde Kocaelispor, sahasında Menemenspor'a 2-1 mağlup oldu. 2-1’lik mağlubiyetin ardından Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Maçın başından sonuna kadar kontrolü elimizde tuttuğumuz müsabaka oynamamıza rağmen iki bariz hata bize mağlubiyet getirdi. Başka pozisyon da yok gibi. Biz müsabakayı çevirmek için çok uğraştık, çaba gösterdik. Sonuçta başarılı olamadık. İkinci golden sonra zaman da kısa olunca kendi evimizde müsabakayı kaybettik. Büyük bir sıkıntıyı da beraberinde getiriyor. Güveni, taraftarla ilişkimizi bozuyor. Herkesi rahatsız eden durum oluşturuyor. Futbolda bunlar da var. Bir sıkıntı yok. Değerli oyuncularımız var. Kocaelispor’un oyuncuları. Bunlardan başka oyuncular da yok. Taraftar tepkisinde haklıdır. Gereği neyse yaparız. İstifayı düşüneceğim“ dedi.

YORUMLAR 2
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Senden bir halt olmaz. Geçmişte gördük.
    Cevapla
  • Fırtına 2 yıl önce Şikayet Et
    Hocam macı izledim oyuncuların bireysel oynmaları yüzünden yenildi tipik türk futbol takıma yardımlaşma futbolln öğret gollü kim atarsa atsın pas pas pas futbolu onlar olmayınca yenilirsin
    Cevapla