Denizlispor'a yıldız transferi pahalıya mal oldu

Denizlispor'da geçen sezon transfer edildikten sonra 5 maçta forma giyerek alacaklarını gerekçe gösterip takımla olan sözleşmesini fesheden Neven Subotic, kulübe transfer yasağı getirdi.

Denizlispor'a yıldız transferi pahalıya mal oldu
Denizlispor'a yıldız transferi pahalıya mal oldu
GİRİŞ 13.10.2021 13:00 GÜNCELLEME 13.10.2021 13:02
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Yeşil-siyahlıların Süper Lig’de boy gösterdiği 2020-2021 sezonu başında 2 yıllık sözleşme imzaladığı Sırp savunmacı Neven Subotic, Ege ekibine pahalıya patladı.

Denizlispor, yıldız transferi olarak duyurduğu deneyimli oyuncudan beklediği verimi alamadı.

Süper Lig kariyeri boyunca Denizlispor formasıyla 5 maça çıkan, toplam 405 dakika süre alarak 1 gol kaydeden Subotic, 21 Ocak’ta alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini feshedip takımdan ayrıldı.

Ayrıldıktan sonra Avusturya Ligi takımlarından Rheindor Altach’a imza atan Subotic, Denizlispor’daki alacakları için FIFA’ya başvurdu. Subotic’in yeşil-siyahlı ekipten 900 bin Euro ve kalan alacakları talep ettiği öğrenildi. Kariyerinde Mainz, Borussia Dortmund, Saint-Etienne, Union Berlin gibi takımlarda forma giyen 32 yaşındaki stoperin Denizlispor’da kalan alacaklarıyla birlikte toplam maliyetinin 2 milyon Euro’yu geçebileceği aktarıldı. FIFA tarafından Subotic’e olan borç nedeniyle Denizlispor’a transfer yasağı geldi. Devre arası transfer döneminde kadroya takviye yapması güç olan Denizlispor’da yönetimin kaynak oluşturma çabalarının devam ettiği kaydedildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Amatörden gol kralını al 5 maç oynat zaten gol atar.bu ne ya Subutiç! Şimdi bir bardak su iç
    Cevapla
  • düşünsene 2 yıl önce Şikayet Et
    konuyla alakanız yok belli de niye yorum yazarsiniz.adam defans zaten golcü degil
    Cevapla
  • AKLI SELİM 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu işe çözüm takımlara bir sahip atamak. Mesela Fener GS BJK kimin camianın camia kim adam başarılı olayım diye geleceği düşünmüyor. Takım sahipli olsa bunu yapabilirler mi
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Etin ne budun ne hava yaparsan böyle şapa oturturlar ama bu transferde yöneticilerin kefil olması gerekiyor yoksa böyle olmayan paraları saçarlar pisliği kulübü batırır..bu transferi yapan imzayı atan kim nerde acaba bunun hesabı niye sorulmuyor
    Cevapla
  • mahmuthan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali çetin ödesin cebinden
    Cevapla
  • burak van 2 yıl önce Şikayet Et
    allah akıl fikir versin ülkede adammi yoktu
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Iyi olmus beter olsunlar Fenerle ugrasacaklarina kendilerine baksinlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle