Samsunspor, kadına şiddete karşı mor forma hazırladı

TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, kadına yönelik şiddete tepki amaçlı olarak üzerinde 15 ayrı dilde "Kadına şiddete hayır" yazılı mor formayı satışa sunacak.

Samsunspor, kadına şiddete karşı mor forma hazırladı
Samsunspor, kadına şiddete karşı mor forma hazırladı
GİRİŞ 10.07.2021 22:28 GÜNCELLEME 10.07.2021 22:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, kadına şiddete karşı durmak için dünyanın en ağır formasının hazırlatıldığı bildirildi.

Dünyanın her yerinde, her dilde aynı sorumluluğu paylaştıkları vurgulanan açıklamada, "Her gün bu utançla yaşamamak, kadına şiddete hayır demek için, dünyanın en ağır forması çok yakında Store 55'tedir." ifadelerine yer verildi.

Samsunspor Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım da dünyanın en ağır formasının taraftarlarla buluşacağına işaret ederek, "Ne mutlu ki herkesin gönlünde Samsunsporluluk ruhu oluşuyor." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 1
  • Gokteniz karadeniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Cokguzel olmus ? Ama sunuda demeden edemeyecegim bazi kadinlar varki kocalarini yaslaninca evde durmasini istemeyen ve cok kotu davranmalari oluyor o adam ne etsin 30 .40 sene kadinini olumune kolluyor ve calisip ac birakmadan ogune getiriyor erkekler kadinlardan erken yaslaniyor ve cok uzuluyorum bu gibi durumlara bu erkege sitdet ne olcak
    Cevapla