Seyit Mehmet Özkan: İkincilere hiç mi yer yok

Aykut Kocaman üstünden gönderme yapan Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'nın kurduğu cümleler hayrete düşürdü.

Seyit Mehmet Özkan: İkincilere hiç mi yer yok
Seyit Mehmet Özkan: İkincilere hiç mi yer yok
GİRİŞ 27.05.2021 22:24 GÜNCELLEME 27.05.2021 22:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig biletini play-off finalinde Altay'a kaptıran Altınordu'da Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın yaptığı açıklamalar gündemi salladı. Özkan, Fenerbahçe'nin eski hocası Kocaman'la ilgili açılan konuda, "Kocaman'ın çıkışını hatırladım, ikincilere hiç mi yer yok! Bu topraklar hep böyle kahpe ve nankör mü olacak!" ifadelerini kullandı.

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, gündemi sallayacak açıklamalar yaptı. Özkan, Fenerbahçe'nin eski hocası Aykut Kocaman'la ilgili açılan konuda kullandığı ifadelerde aşırıya kaçtı. Özkan'ın sözleri sosyal medyanın tepkisin çekti.

İşte Altınordu Başkanı'nın ifadeleri:

"ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN"

"Yıllar önce Aykut Kocaman'ın çıkışını hatırladım. İkincilere hiç mi yer yok! Bu topraklar hep böyle "kahpe" ve "nankör" mü olacak! Altay Süper Lige çıktı, Allah gani gani yollarını açık etsin. Konuş, konuş, konuş. Bir de Altınordu'nun misyonunun hakkını ver.

"YABANCI OYNATMAMAK HERKESİN HARCI DEĞİL"

Bir de Altınordu'nun misyonunun hakkını ver. Bir de orada ustalığa geçiş seremonisine çıkan Hüseyin Eroğlu'dan bahset be kardeşim. 'Yabancı oynatmadan, 19-20 yaşında gençlere yer vererek buralara gelmek her babayiğidin harcı değil.' deyiver be kardeşim.

"BU TOPRAKLARIN ÇOCUKLARINA İMKAN VERECEĞİZ"

Altınordu arması bu toprakların çocuklarına güvenmeye, onlara imkan sağlamaya, onları Avrupa'nın en büyük 5 ligine ihraç etmeye yönelik çalışmalarına devam edecektir."

YORUMLAR 2
  • Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    Altınordu 1 lig de en keyif veren futbol u oynuyor başkanını ve teknik heyetini tebrik ederim başarılarının devamını dilerim
    Cevapla
  • Md1983 2 yıl önce Şikayet Et
    Başkan haklısında kendin çıkmak istemiyorsun o 20 yaşındaki gençlerle süper ligtede oynarsın bence
    Cevapla