Enis Destan: Bundesliga'da oynamayı hayal ediyorum

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun genç yıldızı Enis Destan kariyer hedeflerini anlattı.

Enis Destan: Bundesliga'da oynamayı hayal ediyorum
Enis Destan: Bundesliga'da oynamayı hayal ediyorum
GİRİŞ 25.05.2021 18:07 GÜNCELLEME 25.05.2021 18:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Altınordu A Takımı'nın forveti Enis Destan "İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu" vizyonuyla hareket eden kulübün Türkiye'de farklı bir yere sahip olduğunu belirtti.

Altınordu Futbol Kulübünün Türk futbolu için bir devrim olduğunu düşündüğünü ifade eden Enis Destan, "Bunun için Başkanımıza minnettarız. Bize inanılmaz imkanlar sunuluyor. Altyapı takımlarında oynarken pek çok yurt dışı turnuvasına katılma imkanı da elde ediyoruz. Bu benim gelişimim için çok önemliydi. Kulübümüzdeki ilk günümün heyecanını da hala yaşıyorum." diye konuştu.

Enis Destan, her alanda çalışkan olmak istediğini kaydederek, "Kendime kısa vadeli hedefler belirliyorum. Benim kafa yapıma daha uygun. A Takım'a çıkma hayalimi gerçekleştirdim, şimdi daha fazla başarı elde etmek için çalışıyorum. 10 gol hedefimi de gerçekleştirdim. Gelecekte Bundesliga'da oynamayı hayal ediyorum. Çünkü Almanya Ligi'ndeki taktik ve futbol anlayışı beni cezbediyor. Pas oyunundan keyif alıyorum. Zaten en büyük idolüm Robert Lewandowski de Bundesliga'da Bayern Münih forması giyiyor. Onun iyi yanlarını kendi oyunuma adapte etmek istiyorum." dedi.

YORUMLAR 1
  • bjk li 2 yıl önce Şikayet Et
    enes ünalın yerine bu çocuk alınmalıydı milli takıma
    Cevapla