Ertuğrul Sağlam: Hakaretler onur kırıcı ve üzücü

TFF 1. Lig play-off yarı finalinde Altınordu'ya elenene Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam maçın ardından konuşu.

Ertuğrul Sağlam: Hakaretler onur kırıcı ve üzücü
Ertuğrul Sağlam: Hakaretler onur kırıcı ve üzücü
GİRİŞ 22.05.2021 23:36 GÜNCELLEME 22.05.2021 23:45
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

TFF 1. Lig play-off yarı finalinde Altınordu'ya elenene Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Sağlam maçın ardından yayıncı kuruluşa şu ifadeleri kullandı:

"Türk futbolunda bu durumlarda fatura antrenörlere kesiliyor. Biz elimizden geleni yaptık. Gecemizi, gündüzümüze kattık. Namussuzluk ve ahlaksızlık yapmadık. Tepkiler anlamsız. Altınordu'yu tebrik ediyoruz."

"Samsunspor'da 12 senem geçti. Milyon dolarlar kazandırarak gittim. Daha sonra tekrar geldim. Yeri geldi cebimizden para verdik, oyuncuların primlerini ödedik. Samsunspor'un benim için önemini anlatıyorum. Ancak hakaretler onur kırıcı ve üzücü."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 38
  • Ercan Akova 2 yıl önce Şikayet Et
    Peşin hükümlü ve duygusal konuşanlar ilerki yıllarda hatalarını anlıyacaklar Altınordu ilk maçında penaltı gol olsaydı her şey farklı olurdu ama futbol böyle bir oyun şimdi başka bir hoca yeni futbolcu transferleri başarı yine gelmiyecek,ingiliz kulüpleri bir hocayla 5 yıl 10 yıl çalışıyor başarı öyle geliyor,türk futbolu bu anlayışla gelişmiyor,gelişemezde, başarının sırrı bir ekiple yıllarca beraber çalışmak.
    Cevapla
  • musa 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek suçu büyük konuşmak
    Cevapla
  • temel reis 2 yıl önce Şikayet Et
    Hoca evet seni bizde seviyorduk başkan bir dediğini iki etmedi süper lig ayarında kadron vardı sen buna rağmen yetersiz kaldın takım da disiplin denen bir şey yoktu öyle ki takıma ihanet eden oyunculara elinle pasta yedirdin adeta taraftarlarla alay ettin hâla utanmadan sıkılmadan taraftarı suçluyorsun git hocam git gelirsen de misafirimiz olarak gel
    Cevapla
  • Mesut Bülbül 2 yıl önce Şikayet Et
    Efendilik hatanı kabul etmek konu efendilik değil 14 puan geriden gelip çıkıyor çıkan hoca olarak yetersiz herşeye yetkin ar altyapıdan adam yok böyle olmaz
    Cevapla
  • Faik arslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam Ertuğrul sağlam kıymetini bilemediler yapılanları kınıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle