Ertuğrul Sağlam isyan etti: Rakibin maçında skandal olay

Ertuğrul Sağlam, Adana Demirspor maçında hakem hatası yaşandığını belirterek skandal bir olayın meydana geldiğini savundu.

Ertuğrul Sağlam isyan etti: Rakibin maçında skandal olay
Ertuğrul Sağlam isyan etti: Rakibin maçında skandal olay
GİRİŞ 01.05.2021 18:48 GÜNCELLEME 01.05.2021 18:48
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Süper Lig'e çıkma yolunda mücadele eden Adana Demirspor, Giresunspor ve Samsunspor bugün de kazanarak yarışı son haftaya bıraktı. 

Süper Lig yarışı içerisinde olan takımlardan birisi olan Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, karşılaşma sonrasında flaş açıklamalara imza attı.

Rakibi Adana Demirspor'un maçında skandal bir hakem hatası meydana geldiğini savunan tecrübeli hoca "Rakiplerimizin maçlarını yakından takip ediyoruz. Adana Demirspor'un maçını izledik, gollerine baktık. Türk futbolu, Türk hakemliği adına bir skandal meydana çıkmış. Aklım almıyor. Bayağı konuşulacak bir iş. İnsan üzülüyor." ifadelerini kullandı. 

Samsunspor'un teknik patronu ayrıca "Bursa'da son haftada Fenerbahçe'den elde ettiğimiz şampiyonluğu inşallah burada Samsunspor ile de alacağız, buna inanıyorum." diyerek Süper Lig'e çıkma inancını pekiştirdi. 

YORUMLAR 30
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Samsunspor un bu duruma gelmende senin başarısızlığın var elindeki fırsatları rakiplerine verdin.
    Cevapla
  • Nesin s’en 2 yıl önce Şikayet Et
    S’en işine bak sağlam boşver sen oyna kazan
    Cevapla
  • Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ertugrul seni severim ama hatayi kendinizde arayin. Bu duruma düsmenize kendiniz sebep oldunuz. Ben kac macinizi canli seyrettim. Adam gibi top oynamadiniz. Dandik dandik puanlar kaybettiniz. Hem Demirspora, hem Giresun'a kendi sahanizda yenildiniz. Bir mac fazla alsaydiniz, sampiyondunuz. Simdi bosuna dövünmeyin. Insallah playoff'tan cikarsiniz..
    Cevapla
  • Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    A.Demir maçı gördüğüm açık şike vakası akıllara zarar.
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    29. Hafta da yine Balıkesirsporun attığı gol ofsayt olmamasına rağmen ofsayt diye iptal edildi. Üstelik Balıkesir 1-0 öne geçmiş ti. Ve o maçı Samsunspor 1-0 kazanmıştı. Evet Adanademirsporun yediği gol ofsayt değil. Sizin kazandığınız haksız 3 puan ne olacak Ertuğrul hocam. Yakışmadı.
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul hoca neden Samsun Balıkesir maçından sonrada çıkım adam gibi hakemler hakkında konuşmadın??? bizim 3 puanımızın çalınmasına neden sesini çıkarmadın?? asıl konuşacak olan biz Balıkesir'lileriz burada bizim için MHK TFF yoktur işine baksın herkes. kimse bizim gibi 10 numara olamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle