Bursaspor'a eleştiri! 'Utanç verici'

Eintracht Frankfurt’a etik dışı transfer olduğu gerekçisiyle Bursaspor’da kadro dışı bırakılan Ali Akman için Alman ekibin teknik direktörü Adi Hütter’den yorum geldi. Hütter, “Bursaspor'un Ali'yi kadro dışı bırakması utanç verici. Ali’nin önümüzdeki yaz mümkün olan en hızlı şekilde takıma alışacağını düşünüyorum” dedi.

Bursaspor'a eleştiri! 'Utanç verici'
Bursaspor'a eleştiri! 'Utanç verici'
GİRİŞ 06.02.2021 16:50 GÜNCELLEME 06.02.2021 16:51
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’un en golcü ismi olan Ali Akman’ın Eintracht Frankfurt’a transfer olmasının yankıları sürüyor.

Yeni sezon için Alman ekibi ile el sıkışan 18 yaşındaki futbolcunun bu transferini etik dışı bulan Bursaspor Kulübü, genç ismi kadro dışı bırakma kararı almıştı. Bu karardan sonra uzun aylar maç yapamayacak olan Ali Akman için Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü Adi Hütter yorumda bulundu.

Fussball News'e konuşan Avusturyalı çalıştırıcı, yeşil-beyazlı kulübün kararıyla alakalı olarak, “Bursaspor'un Ali'yi kadro dışı bırakması utanç verici. Öte yandan onun önümüzdeki yaz mümkün olan en hızlı şekilde takıma alışacağını düşünüyorum. Yine de zamana ihtiyacı olduğunu unutmamak lazım. Şu an takımında oynamasına izin verilmemesi bana göre bir utanç” yorumunda bulundu.

“Ali'nin Bundesliga'da başarı olacağını düşünmeseydik onu transfer etmezdik” diyen Adi Hütter, “Böylesine genç oyuncular için potansiyel çok önemlidir. Ayrıca bu sezonki istatistiklerinin de iyi olduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 33
  • HES KODU 68 3 yıl önce Şikayet Et
    bence Bursaspor haklı sonuna kadar
    Cevapla
  • Muzaffer AKCAY 3 yıl önce Şikayet Et
    Sezon sonuna kadar asgari ücret vereceksin bende sana para kazandiracagim. Zaman değişti beyler vermeden almak yok duygusallık yok profesyonellik var kendinizi hazırlayın.
    Cevapla
  • Krokodil 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet asgari ücret daha bugün bursaspor başkanı açıkladı 30000 TL tum futbolculara ads galibiyet primi yatırdık diye belgesi ile ayhan akman da almandan aldığı imza parasını açıklasın bakalım görelim bilip bilmeden yazmayın be kardeşim atıp tutmayın ayhan akman gibi
    Cevapla
  • Rağıp 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali Akman Bursaspor a ihanet etmiştir , hiç olmasa Bursa'ya ufakta olsa birşeyler kazandırmalıydı , Akman gibi birçok futbolcu bu durumu yaşamıştır abartmamak gerek , aslında bu işin bu kadar abartılması da amcası Ayhan almanın eski futbolcu ve yorumcu olması.
    Cevapla
  • mülayim 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali nin yaşı çok genç bu yaşta bu fırıldaklığı kendini yetiştiren devamlı ilk 11 de oynatan vizyona çıkaran kulübe yapmayacaktı para kazandırıp gidecektiki geride olan genç çocukların önü açılsın ondan sonrada neden gençleri oynatmıyorlar diye ağlamasınlar. Hak yiyen adamın işi ras gitmez..
    Cevapla
  • Osmancik 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam almanyya giderim orada idmana cikarim
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Çıkamaz takımıyla sözleşmesi bulunuyor ama bunu haketti yetiştiği kulüb e terbiyesizlik yaptı amcasına çekmiş soysuz ayhan akman ın yeğeni oda beşiktaşa yapmıştı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle