Frankfurt'a imza atan Ali Akman kadro dışı!

Bursaspor, Ali Akman'ın 'etik dışı transferi ve davranışlarından dolayı' süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Frankfurt'a imza atan Ali Akman kadro dışı!
Frankfurt'a imza atan Ali Akman kadro dışı!
GİRİŞ 02.02.2021 21:26 GÜNCELLEME 02.02.2021 22:09
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt ile sezon sonundan itibaren geçerli olmak üzere sözleşme imzalayan Ali Akman, kadro dışı bırakıldı.

Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuzun 02.02.2021 tarihinde yapılan toplantısında Bursaspor Kulübünün altyapısında yetişen Ali Akman'ın etik dışı transferinden ve davranışlarından dolayı süresiz kadro dışı bırakılmasına oy birliği ile karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Alman ekibi önceki gün 1 Temmuz 2021 tarihinden geçerli olmak üzere Ali Akman ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurmuştu

YORUMLAR 72
  • Ahmet Bursa 3 yıl önce Şikayet Et
    Yönetim çok haklı.Ali'nin bu düzeye gelmesinde emeği olan kulübünü saf dışı birakmamaliy di.Zaten maddi sıkıntı içinde olan kulübüne yapılan bu davranış affedilemez.Diger futbolculara da mesaj olmalı.
    Cevapla
  • Hakan.adanır 3 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğu.sömürüp.sırtından.komisyon.alamayınca.çıldırdılar.çokiyi.yaptı.yanlış.birsey.yapmadığına.göre.kendilri.bilir.takımın.en.iyilerinden.biriydi
    Cevapla
  • Fuatfurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüh, üç sözde büyüklerden alınacak komisyon parası buhar oldu uçtu, en iyisi kadro dışı bırakmak ha ? Ali çok akıllı davrandı ve kendini yem yapmadı, başarılar dilerim.
    Cevapla
  • KARA 3 yıl önce Şikayet Et
    sizle mesutu konusun ama yeni gençlerin önünü kapatıyorsunuz bu gençleri konuşunki gençler arkamızda bu millet var desin
    Cevapla
  • Tarafsız 3 yıl önce Şikayet Et
    imza tarihi U21 milli takım kampında olduğu zaman. ???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle