Adanaspor - Menemenspor maçında kural hatası!

TFF 1. Lig'in 9. hafta erteleme maçında Adanaspor ile Menemenspor karşı karşıya geldi. Menemenspor mücadeleyi 3-2 kazandı ancak 76.dakikadan sonra sahada 6 yabancı ile oynadığı için 3-0 hükmen mağlup sayılacak.

Adanaspor - Menemenspor maçında kural hatası!
Adanaspor - Menemenspor maçında kural hatası!
GİRİŞ 23.12.2020 19:21 GÜNCELLEME 23.12.2020 19:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

TFF 1. Lig'de Adanaspor ile Menemenspor'un karşı karşıya geldiği maçta kural hatası yapıldı. Menemenspor'un ilk 11'inde 5 yabancı vardı. 76. dakikada Şeref Özcan'ın yerine oyuna Akanbi Rasheed dahil oldu ve yabancı sayısı 6 oldu. Menemenspor mücadeleyi 3-2 kazandı ancak yapılan kural hatası nedeniyle 3-0 hükmen mağlup sayılacak.

"HÜKMEN YENİK SAYILACAĞIZ"
Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu da maç sonu yaptığı açıklamada, "Hükmen yenik sayılacağız." ifadelerini kullandı.

TALİMAT NE DİYOR?

Kulüpler, 2020-2021 sezonunda en fazla 8 yabancı uyruklu futbolcu ile sözleşme yapabilecek. Tüm hakkını kullanan kulüpler için bu futbolculardan en az 1'i 1 Ocak 1996 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olması şartı aranacak. Sözleşme imzalanan 8 yabancı futbolcudan sadece 6'sı 18 kişilik müsabaka listesine alınabilecek. Bu futbolculardan sadece 5'i müsabakaya devam eden kadroda sahada aynı anda yer alabilecek.

YORUMLAR 5
  • Adanalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yuh diyorum. Ruhsuz oynayan Adanaspor 3 puan alacak demek.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten gecen sene kümeye düsecekti.
    Cevapla
  • Akrep 3 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakma hocam oyuncuyu yanlışlıkla ben oyuna soktum. Eyvah eyvah
    Cevapla
  • Mustafa gll 3 yıl önce Şikayet Et
    şikenin baska boyutu
    Cevapla
  • isimsiz taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kandirma tattikleri inanmayin Taraftarlar kendini avutsun hukmen yenik sayilsa ne olur sen topmu oynjyorsun sende ruhmu var yazimlar olsun sizlere Haram olsun aldiginiz paralara yaziklar olsun bayram baskan sana benim taraftar sayfamdaki yorumlarimi iyi okuyun lutfen
    Cevapla