'Ali Akman için Galatasaray'a sözümüz var!'

Avrupa kulüplerinin, yeğeni Ali Akman'ın transferi için kapısını çaldığı Ayhan Akman, menajerlere "Fatih hocaya sözümüz var" cevabını verdi.

'Ali Akman için Galatasaray'a sözümüz var!'
'Ali Akman için Galatasaray'a sözümüz var!'
GİRİŞ 19.11.2020 12:09 GÜNCELLEME 19.11.2020 12:16
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ali Akman... Henüz 18 yaşında Türk futboluna damgasını vurmaya başladı. Bu sezon 1. Lig'de Bursaspor formasıyla çıktığı 9 maçta 7 gol atan genç yetenek, emin adımlarla gol krallığına doğru ilerliyor.

 

 

5 BÜYÜK LİGDEN TEKLİFLER GELDİ

Ali'nin soyadı ise tesadüf değil, Galatasaray'ın eski yıldızı, aynı zamanda yardımcı antrenörlük görevi de üstlenen Ayhan Akman'ın yeğeni. Bursa altyapısında yetişen ve yavaş yavaş yıldızını parlatan Ali'nin bu çıkışı, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti. Menajerler, Ali Akman'ın hem amcası hem de temsilcisi olan Ayhan Akman'la görüşerek, aralarında 5 büyük ligden devlerin de bulunduğu teklifler getirdi.

 

 

"FATİH HOCAYA SÖZÜMÜZ VAR"

Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre; Ayhan Akman'ın cevabı kısa ve netti: "Fatih hocaya sözümüz var..." Genç futbolcunun da Türkiye'de kalırsa Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi her şeyden çok istediği öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Ali'nin Bursaspor'la olan kontratı sezon sonunda bitiyor. Sözleşme tamamlandığında, Sarı-Kırmızılılar yetiştirme tazminatı ödeyerek genç oyuncunun bonservisini alabilecek.

FATİH TERİM ÇOK İSTİYOR

Fatih Terim'in uzun süredir takip ettiği, kadrosunda görmek ve süre vermek istediği Ali Akman'ın, önümüzdeki yaz döneminde Galatasaray'ın yolunu tutması bekleniyor. Bu arada genç forvetin Avrupa hayali de var. Ancak önceliği, Sarı-Kırmızılı formayla tecrübe ve başarılar elde ettikten sonra daha donanımlı bir şekilde Avrupa'nın yolunu tutmak.

BİTİRİŞ, TEKNİK, TOP SÜRME, ÇALIM, TEMPO!

1.73 boyundaki Ali Akman, alt yaş kategorilerinde milli formayı da defalarca giydi. Ali'nin U15'te 4 maçta 2 gol, U16'da 10 maçta 6 gol, U17'de 14 maçta 6 gol, U18'de 8 maçta 6 gollük performansı bulunuyor. Genç futbolcu, daha sonra U19 ve şimdi de U21 milli takımında görev almaya başladı. Ali'nin sadece bitirici vuruşları değil, tekniği, top sürüşü, çalımları ve temposu da dikkat çekiyor.

YORUMLAR 14
  • anadolu ligi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bursasporda kalırsa geleceğin yıldız adayı ,istanbula giderse diskoların yıldız adayı
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş adam
    Cevapla
  • Krokodil 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener de 8 maçta 7 gol attan 18 lik bir boş adam varsa gönder BOŞ ADAM
    Cevapla
  • kaymakam 3 yıl önce Şikayet Et
    alinin menejer ile işi yok ayhan akmanın ali ile hiç işi yok bilginize sinyör terim ali bursa ile sözleşme yapıp bursa süper lige çıkınca ali de avrupa ya muhtemelen fransaya transfer olacak inşallah...hayal kurup durmayın...
    Cevapla
  • Yazık Olacak 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuğu Fatih Terim’in ellerine bırakırsanız bir “yerli Messi” daha heba olacak.
    Cevapla
  • Doğu-Batı 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takımda oynamak o kadar kolay değil. Örnekleri çok Tarık, Özer Hurmacı, Alper Potuk, Tarık Çamdal, Salih Uçar, Batuhan Karadeniz. Daha bunlar bilinen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle