Bakan Koca'dan Hatayspor taraftarlarına tepki!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TFF 1. Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Hatayspor'u tebrik ederken kutlamalarda sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı için tepki gösterdi.

Bakan Koca'dan Hatayspor taraftarlarına tepki!
Bakan Koca'dan Hatayspor taraftarlarına tepki!
GİRİŞ 13.07.2020 19:26 GÜNCELLEME 13.07.2020 19:46
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Bakan Koca, Twitter hesabından, Hataysporlu futbolseverlerin maçı toplu halde izlediği fotoğrafı paylaşarak, şu mesajı yayımladı:

 

 

"Hatayspor’u Süper Lige çıkaran maçta, seyircisiz maç kuralına tribünlerde uyuldu; açık havadaysa, dev ekranlar karşısında salgın unutuldu. Önümüzdeki maçlara bakmalıyız! COVID-19 solunum yoluyla, yakın temasta bulaşıyor. Bu kalabalıklar, bizi salgına karşı ağır yenilgiye uğratır."

 

 

YORUMLAR 29
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Desenize Hatayda korona şampiyon oldu. Yarın hepiniz yoğun bakımları doldurursanız orada devam edrsiniz kutlamaya.
    Cevapla
  • no cigara 3 yıl önce Şikayet Et
    ben bilmem mi futbolun huyunu hani salgın varya inadına hani mahallede arsız top oynayan cocuklarrın topunu bahcesine düşünce topu bıçakla kesen amca gibi bakan fahrettin amcada sahaya gelip hakemin elinden düdüğü alıp hakemin ensesine tokat ,topu bıçakla kesip futbolcuları da sahadan kovalaması lazımdı taraftarda zaten kendiliğinden sessizce giderdi...
    Cevapla
  • VATAN 41 3 yıl önce Şikayet Et
    siz bide kocaelisporun şampiyonluk kutlamasını görseydiniz. sanki şampiyonlar ligini kazandı... izmit belediye ve kocaeli büyükşehir belediye başkanları sayesinde haftaya kocaelide vakalar 1000 leri geçer.. emeği geçenler Allahından bulsun.
    Cevapla
  • Türkiye, 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu şekilde yapılan gösterilerden kaynaklı hasta olanı olduğu gibi bırakın, bir sürü çalışan bu sorumsuzluk yüzünden işe gidemiyor. Yarın vaka sayısı arttı diye tekrar kısıtlama gelecek, firmaların zararını veya çalışanın iş kaybını kim yüklenecek, devlet, yani yine vatandaş, kaçı açıkta kalacak belli değil, yazıktır günahtır, insana söz bir veya iki kez söylenir.
    Cevapla
  • hakın 3 yıl önce Şikayet Et
    bu futbolun hiç bir zaman hayrı olmamıştır. sadece bal tutan parmağını yalıyor o kadar. tüm ligler bir sene ertelensin. bu kadar bütçeye rağmen elde var sıfır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle