Dortmund Ravil Tagir'in peşinde

Genç yeteneklerinden Jadon Sancho'yu İngiliz devlerine satmak üzere olan Borussia Dortmund, önümüzdeki yılların kadro çalışmaları kapsamında Altınordu'da Ravil Tagir ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Mohammed Kudus'u gündemine aldı.

Dortmund Ravil Tagir'in peşinde
Dortmund Ravil Tagir'in peşinde
GİRİŞ 15.05.2020 19:44 GÜNCELLEME 15.05.2020 19:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, yaz aylarında genç yeteneği Jadon Sancho'yu Premier Lig devlerinden birine yüksek bonservis bedeliyle satabilir. Gerçekleştirmeleri muhtemel bu karlı satışın yanı sıra önümüzdeki sezonların kadro çalışmalarına da başlamış durumdalar. 

 

 

BVBWLD ve Fussballeck'in haberlerine göre Borussia Dortmund, Altınordu forması giyen savunmacı Ravil Tagir'i kadrosuna katmak istiyor. 

Haberde Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü gibi oyuncuları yetiştiren Altınordu'nu 17 yaşındaki yıldız adayı için Avrupa'nın birçok devinin de istekli olduğu belirtilirken oyuncunun Ümit Milli Takımımızın da vazgeçilmezi olduğu belirtiliyor.

 

 

Transfere ilişkin şu an tek engel ise AB üyesi olmayan bir ülkeden Tagir'in transferi için 18 yaşını doldurmuş olması gerekiyor ki 6 Mayıs 2021'de Alman ekibinin transferi gerçekleştirebileceği belirtiliyor. 

BVBWLD'ye göre ayrıca Dortmund, Nordsjaelland'ın 19 yaşındaki yıldız adayı Mohammed Kudus ile ilgileniyor. Ganalı oyuncu için Fenerbahçe'nin de devrede olduğu belirtilmekte. 

YORUMLAR 4
  • Doğu 3 yıl önce Şikayet Et
    Altınordu altyapısıda berbat oyuncularıda
    Cevapla
  • Kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü, Berke Özer, Barış Alıcı ve daha 33 futbolcu o berbat dediğin Altınordu altyapısından çıktı. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe kaç tane futbolcu çıkardı son zamanlarda alt yapıdan ?
    Cevapla
  • çakıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    yokk yaa
    Cevapla
  • Fener 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir çekememezlik bu yazık yazarken utandın mı hiç :)
    Cevapla