Eskişehirspor'a puan silme ve transfer yasağı!

Eskişehirspor, eski kalecisi Ruud Boffin ile geçmiş dönem alacaklarına ilişkin görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını ve kulübe -6 puan silme cezası ile 2 dönem transfer yasağı getirildiğini duyurdu.

Eskişehirspor'a puan silme ve transfer yasağı!
Eskişehirspor'a puan silme ve transfer yasağı!
GİRİŞ 10.04.2020 18:17 GÜNCELLEME 10.04.2020 18:20
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Eskişehirspor'a puan silme cezası geldi! Eskişehirspor, eski kalecisi Ruud Boffin ile geçmiş dönem alacaklarına ilişkin görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını ve kulübe -6 puan silme cezası ile 2 dönem transfer yasağı getirildiğini duyurdu. Eskişehirspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

 

 

"Kulübümüz eski oyuncularından Ruud Boffin ile geçmiş dönem alacaklarına ilişkin görüşmelerimiz kendisine sunduğumuz ödeme planlarına rağmen olumlu sonuç vermemiştir. Bu sebeple kulübümüze -6 puan silme cezası ve 2 dönem transfer yasağı federasyon tarafından tebliğ edilmiştir. Eskişehirsporumuz ne olursa olsun kendi yetiştirdiği oyuncularla, şanlı tarihinde her zaman olduğu gibi layık olduğu yere ulaşmak için taraftarıyla birlikte yoluna emin adımlarla devam edecektir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız"

YORUMLAR 38
  • Mehmet İlhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Halil Mesut Tatar Mustafa hadi bakalım kurtarın bakalım bu vebalin altından nasıl kalkarsanız bilmem
    Cevapla
  • TUNCAY YURTYAPAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca köklü ve efsane ,çocukluğumun takımı es es'i ne hale getirdiniz. Emeği geçenler ve vesile olanlar,vicdanınız rahat mı?
    Cevapla
  • Nokta 4 yıl önce Şikayet Et
    Halil Ünal mesut hoş can murat diri almancı Osman tatar Mustafa tarih ve eskişehir sizi unutmayacak hanginiz suçlu
    Cevapla
  • Realist 4 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılır gibi değil futbol barış kardeşliktir diyeceksin... Futbolcu yönetici barışıp ortak noktada buluşmayacaksın, Sonuç olarak bir kulübü ve ekmeğini yiyen futbolcuları madur edeceksin, Sizin gibi futbolcuda yöneticide olmaz olsun...bu tip adamların sporda yeri olmamalı, sporun sadece para olmadığını bilenler bilmeyenlere anlatmalı...
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Av Mecit Agzini denk al. bu takim türk takimi,almanyadaki nazi takimi degil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle