Yok böyle maç! Son saniyede finaldeler

Hatayspor, 0-0'ın rövanşında geriye düştüğü maçta sahasında Adana Demirspor'u 3-2 mağlup ederek play-off finaline yükseldi.

Yok böyle maç! Son saniyede finaldeler
Yok böyle maç! Son saniyede finaldeler
GİRİŞ 26.05.2019 18:12 GÜNCELLEME 26.05.2019 18:12
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig playoff yarı final maçı rövanşında Hatayspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Antakya Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Hatayspor 3-2 kazandı ve finale yükseldi.

Adana Demirspor, 30. dakikada Berk Yıldız'ın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Hatayspor, ikinci yarıya hızlı başladı ve Hamza Gür ile 52. dakikada bir gol buldu ancak ofsayt incelemesinin ardından gol iptal edldi. 60. dakikada Selim Ilgaz ile eşitliği sağladı.

Ev sahibi ekip, 62. dakikada Caner ile bir gol daha buldu ancak bu gol de ofsayt gerekçesiyle VAR tarafından iptal edildi. Hatayspor'u öne geçiren golü 65. dakikada Gökhan Karadeniz attı.

Son dakikaları büyük bir baskıyla geçiren Adana Demirspor, 90+3. dakikada Adil Demirbağ ile eşitliği yakaladı. 2-2'nin ardından inanılmaz bir baskı kuran ve tüm riskleri alan Hatayspor, 90+6. dakikada Mirkan Aydın ile golü buldu ve finale yükseldi. 

İki takımın Adana'daki mücadelesi 0-0 sona ermişti.

Hatayspor'un finaldeki rakibi Osmanlıspor ya da Gazişehir Gaziantep olacak. İlk maçı Gazişehir Gaziantep kendi sahasında 2-0 ile kazanmıştı.

YORUMLAR 7
  • anadolu ligi 4 yıl önce Şikayet Et
    bu maçın kazası var mı ümit hoca
    Cevapla
  • Sadık 4 yıl önce Şikayet Et
    Sıkma canını bay bilmiş ümit hoca. Süper lige çıkmanın kazası var. Daha sonraki sene için uğraş. Sen orucu kimin tutacağına karar vereceğine işinle uğraş. Herkes haddini bilsin.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ümit Özata verilen güzel bir nasihat oldu demekki neymiş Oruç evla imiş...sen Oruç a saygı göstereydin mükafatını alırdın...
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Ümit özat yüzüne kaybedildi, futbolcuna oruç tutma vb dersen olacağı bu.
    Cevapla
  • Adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Adanalı olarak Hataysporu tebrik ederiz hakettiler kazandılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle