Türk kulübüne -6 puan cezası ve transfer yasağı!

Gaziantepspor, FIFA Disiplin Kurulu tarafından -6 puan ve transfer yasağı cezası aldıklarını açıkladı.

Türk kulübüne -6 puan cezası ve transfer yasağı!
Türk kulübüne -6 puan cezası ve transfer yasağı!
GİRİŞ 25.12.2018 17:49 GÜNCELLEME 25.12.2018 17:50
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış


FIFA Disiplin Kurulu, Karcemarskas’ın alacakları nedeniyle Gaziantepspor'a -6 puan ceza ve Amatör - Alt Yapı dahil olmak üzere transfer yasağı verdi. 2. Lig Beyaz Grup'ta son sırada yer alan Gaziantep ekibi gerekli kaynağı bulamazsa Amatör Lige düşürülecek.

 

 

Gaziantepspor resmi sitesinden yapılan açıklama;

Tüm kamuoyu biliyor ki; Gaziantepspor başkanlığı görevine başladığımda büyük bir enkaz devir aldım. Başkanlığım ile beraber sezon başı transfer yasağını kaldırmak ve transfer yasağı dosyalarını çözüme kavuşturmak için büyük uğraşlar verdik ancak; eski yönetimler tarafından maddi-manevi tüketilmiş, içi boşaltılmış, tüm gelirlerine el konulmuş olan Gaziantepspor’umuzun Profesyonel Liglerde kalabilmesi için 30’a yakın FIFA dosyası ile mücadelemizden maddi kaynak yaratamama nedeni ile sonuç alamadık.

 

 

Son olarak eski oyuncularımızdan Zydrunas Karcemarskas ile yaptığımız ön görüşmelerde olumlu yönde beyan bildirmiş ve Gaziantepspor’a yardımcı olacağını söylemiştir. Ancak daha sonra kimler tarafından aranıp oyuncunun fikri değiştirildi ise Kulübümüzün efsaneleri arasında yer alan Karcemarskas’ın erteleme ve taksitlendirme talebimizi kabul etmemesi nedeni ile FIFA Disiplin Kurulu tarafından -6 puan ceza ve ayrıca Amatör, Alt Yapı dâhil transfer yasağının Kulübümüze uygulandığını üzülerek belirtmek zorundayız.

Ayrıca Kulübümüz diğer FIFA Dosyaları için kaynak yaratılmaz, Futbolcu ve Kulüpler alacak görüşmelerinde erteleme taleplerimizi kabul edilmez ve olumlu sonuç alınamaz ise Amatör Lig’lere düşürülmesi cezası ile karşı karşıya kalacaktır.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Hasan ŞAHİN

Gaziantepspor Kulübü Başkanı

YORUMLAR 21
  • zekeriya alıcı 5 yıl önce Şikayet Et
    o yöneticiler yok mu GS maçında stat kapasitesinden fazla bilet satıp onca insanı stat dışında bırakarak insanların ahını aldılar üstüne birde satatın kapısına bilet parası için gelenler dayak yerler gibi yazılar yazdılar,bunlar iyi günleriniz daha hakkımı Ahirette de soracağım.
    Cevapla
  • u mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı yabancı almayın yabancı almayın diye bas bas bağırıyoruz. Alt yapıdaki bizim çocuklarımıza değer verin biraz. Keşke tüm kulüpler kapatılsa. 1 yıl hiç futbol oynanmasa. herkes ayağını yorganına göre uzatsa. ligde küçük paralar dönse. Ancak o zaman ülkemin hayrına olur..
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    10 yıl yabancı almasınlar. 10 yıl boyuncada ödemeler tl olsun...
    Cevapla
  • İsa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu duruma düşüren yöneticiler şimdi nerede? kulübü borçlandır, geçici başarılarla prim yap, sonra kenara çekil. Kaynağı olmayan borçlanmdırmayı kesinlikle yaptırmayacaksın, borcunu ödeyemiyorsanda kulübü kapatacaksın.
    Cevapla
  • bayram 5 yıl önce Şikayet Et
    Vay be Malatyasporu küme düşürmüşlerdi,yinede yazık oldu
    Cevapla
  • Yazık 5 yıl önce Şikayet Et
    sanki 4 büyük takımların gaziantepsordan farkı var toplam borcu 7 milyar tl olmuş arkasında devlet olmasa görürüm ben o takımların halini milletin sırtına yük bu takımlar acilen kayyum atanması lazım
    Cevapla
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir kayyum öğrenmişsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle