Tarihi fark! 8-1 yenilip ligden düştüler!

Spor Toto 1. Lig 29. hafta maçında Elazığspor'a 8-1 yenilen Manisaspor'un ligden düşmesi kesinleşti. Bir dönem Süper Lig'de iyi işler yapan Manisaspor gelecek sezon 2. Lig'de mücadele edecek.

Tarihi fark! 8-1 yenilip ligden düştüler!
Tarihi fark! 8-1 yenilip ligden düştüler!
GİRİŞ 01.04.2018 15:20 GÜNCELLEME 01.04.2018 21:25
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında Elazığspor, zor günler geçiren Grandmedical Manisaspor'u konuk etti.

Mücadelede ilk düdüğün çalmasının ardından sahada futbol değil, protesto vardı. Yaşadıkları maddi sıkıntılara dikkat çekmek isteyen Grandmedical Manisasporlu futbolcular, hakem Kadir Sağlam'ın çaldığı ilk düdüğün ardından hareket etmedi. 

 

 

Manisasporlu futbolcuların yaklaşık 1 dakika süren hareketsiz protestosu, tribünlerden de destek gördü. Manisaspor, Elazığspor deplasmanına 12 kişilik futbolcu kafilesiyle gitmişti. 

Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Elazığspor 8-1'lik skorla kazandı. Elazığspor'un gollerini 7. ve 90. dakikalarda Tom, 15, 60 ve 87. dakikalarda Muhammed İldiz, 51'de Mehmet Yiğit, 72'de Lamine Diarra ve 78'de Sezgin Coşkun kaydetti. Manisaspor'un tek golünü 43. dakikada Kağan Bağış attı.

Alınan bu sonucun ardından Elazığspor puanını 44 yaparken, Manisaspor 15 puanda kaldı ve matematiksel olarak küme düştü. Gaziantepspor'un ardından lige veda eden ikinci takım oldular.

Ligin bir sonraki haftasında Elazığspor deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak. Manisaspor deplasmanda Adana Demir ile karşılaşacak.

Ligde 28 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik elde eden Manisaspor, 15 puanla ligin son sıralarına demir atmış durumdaydı. Ege ekibinin maddi durumlar nedeniyle 9 puanı silinmişti.

YORUMLAR 14
  • Vatan daş 5 yıl önce Şikayet Et
    Spor sevee olarak, düşmüşe acımasızca tekme atılmasını centilmence bulmuyorum. 8 attın onur, gurur kırdın. 3 atsan bir şey değişecekmiydi. "Ölüm kalım" maçıdır anlarım. Başka zaman anlamam.
    Cevapla
  • Realist 5 yıl önce Şikayet Et
    Ekleme yapalım, bir zamanların Süper Ligde GS ve TS ye yatan gediklişikecisi idi...
    Cevapla
  • Yahya 5 yıl önce Şikayet Et
    Süpersin. Bir Manisalı olarak hak veriyorum sana.
    Cevapla
  • caner 5 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz bir kulüptü zaten, o ilden akhisar yeter, geçmişi de temiz.
    Cevapla
  • Akhisarlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Takma kafana manisaspor. fenerbahçeye hep bilerek yenilmelerinin gunahı bunlar
    Cevapla
  • Harun 5 yıl önce Şikayet Et
    Bjk 9 elazığ 8 manisaspor sen nasıl bi kralsın böyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle