Helal olsun size! Hakkari'deki şehidimiz için...

Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Bolu maçı için yola çıkan takım otobüsünü yoldan geri çevirerek şehit piyade er Erhan Karaca'nın cenazesine gitti.

Helal olsun size! Hakkari'deki şehidimiz için...
Helal olsun size! Hakkari'deki şehidimiz için...
GİRİŞ 04.11.2017 13:03 GÜNCELLEME 04.11.2017 16:06
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Samsunspor otobüsünde bulunan futbolcularla birlikte, Bolu maçı için yola çıkan otobüs ile birlikte Büyük Camiye giden Engin İpekoğlu, bu hareketi ile taraftarların gönlünde taht kurdu.

Şehit Erhan Karaca'nın cenaze namazına katılan Samsunspor Teknik Direktörü İpekoğlu ve Samsunsporlu futbolcular şehidi son yolculuğuna uğurladıktan sonra Bolu'ya hareket etti.

Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu'nun futbolcuları ile birlikte şehit Karaca'nın cenazesine katılması ise sosyal medyada kırmızı beyazlı taraftarların övgüsünü topladı.

YORUMLAR 24
  • ..... 6 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun kardeşlerimiz. bolu halkı sizi güzelce misafir edecektir
    Cevapla
  • milletinsesi 6 yıl önce Şikayet Et
    Başta teknik direktörleri Engin bey olmak üzere Samsun spor camiasını tebrik ediyorum.Bu milli şuuru emanet olarak bizden sonrakilere ulaştırabilirsek bu vatan topraklarında gözü olanlar boşuna heveslenmiş olurlar
    Cevapla
  • şehitler 6 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerimize allah tan rahmet aziz Türk milletine metanet yakınlarına sabrı celil delirim.Şehitler ölmez vatan bölünmez.Maç ta kalmaz.Helal olsun size.Maçlarımızı kavga değil dostluk olsun şer güçler bu birlikteliğimizden kahrolsun .Selam ve dua ile.
    Cevapla
  • İkra! 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun,Vatanı için canını verenlere vatandaş olarak son vazifesini yerine getirenlerden.
    Cevapla
  • serkan çakı 6 yıl önce Şikayet Et
    işte bu yüzden bu vatan parçalanamaz...............
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle