Sergen Yalçın depremi! İstifa etti!

Sergen Yalçın, Eskişehirspor teknik direktörlüğünden istifa etti.

Sergen Yalçın depremi! İstifa etti!
Sergen Yalçın depremi! İstifa etti!
GİRİŞ 21.09.2017 12:35 GÜNCELLEME 21.09.2017 12:59
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Türkiye Kupası 3. tur maçında Eskişehirspor'un deplasmanda 24Erzincanspor ile karşılaşacağı karşılaşma öncesi Sergen Yalçın, ekip olarak görevi bıraktıklarını açıkladı.

Maçın öncesinde yayıncı kuruluşa röportaj veren Sergen Yalçın bu maçın ardından görevi bırakacağını duyurarak, "Hiçbir maddi beklentim yok. Görevi bırakıyorum. Bundan sonra Eskişehirspor'a başarılar diliyorum. B takımla son maçım olacak. Burada rahat çalışma imkanı bulamadık, daha fazla da zorlamanın anlamı yok. Son maçımıza çıkıyoruz." ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde:

"Biz göreve başlarken çok farklı şeyler düşünüyorduk. Bir proje kapsamında görevi kabul ettim. Başkanla konuştuğumuzda çok şeyin farklı olacağını, puan silmelerin olmayacağını, eski sıkıntıların yaşanmayacağını konuştuk. Dün 5'te yola çıktık gece 2'de Erzincan'a geldik. Buradan otobüsle Gaziantep'e geçeceğiz. Böyle bir seyahat programı olmaz. Çocuklar böyle bir eziyet çekmek zorunda değiller. Bu çok yorucu bir iş. Oyuncular için özellikle... Biz de ekip olarak çok zorlanıyoruz. Başladığımız günden beri bir şeyleri düzeltemiyoruz. Oyunsal anlamda da bir katkı sağlayamıyoruz takıma. İçeride yaşadığımız sorunlar çok belli. Sağlıklı bir yapı yok. Belli bir hedefler doğrultusunda çalışan ekibiz. Şu ana kadar geldiğimiz noktada maalesef böyle bir görüntü yok. Yaşadığımız sorunları biliyoruz, bilerek görevi kabul ettik ama en ufak ilerleme olmaması bizi büyük sıkıntıya sokuyor. 2 gün evvel başkanla görüşerek son 2 maçımızın olduğunu paylaştım. Dün gelen 3 puan silme cezası motivasyonumuzu kırdı. Teknik ekiple oturup bir karar aldık. Önümüzü görebileceğimiz bir takımla çalışmak istiyoruz"

YORUMLAR 19
  • es es 6 yıl önce Şikayet Et
    zaten senin zoru görünce kacacagını biliyordum da ne yapacaksın denize düşen misali kimler geldi kimler gecti baki olan eskişehir spor dur
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    baki olan yalnızca Allah azze ve celledir, gerisi topyekün fanidir
    Cevapla
  • muhakim 6 yıl önce Şikayet Et
    üç puan eksiltme motivasyonunu kırmış.. ulan 5 maçta zaten 3 puanın var. beş maçın tamamını alsan 15 eder.. üçünü kesseler, 12 puanın olur. sergen kabul et.. sen zora gelemiyorsun ve iyi çalışmıyorsun.. o yüzden başarılı değilsin..sen konuşmaya alışmışsın.. çalışmak sana uymuyor..
    Cevapla
  • Bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir dikiş tuttur yahu yada yapamıyorsan bu işi bırak.
    Cevapla
  • ekserva 6 yıl önce Şikayet Et
    yılmaz vural hocanın rekorunu egale etmeyi planlıyo heralde
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Sergen bey 3-5 gün önce basın toplantısı yapıp biz geldiğimiz görevi hemen terketmeyiz diyorsun bu 3 günde ne değişti'de istifa ediyorsun biraz edep yahu sporcunun'da zeki çevik ve ahlaklısı dememiş Atatürk boşuna.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle